Amazon'dan alınan ürün kargodan geçer mi?

Nexusxss

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Amazon'da bir ürün alacağım ve 30€ sınırlamasında mı ve gümrükten geçer mi, söyler misiniz? Fotoğrafını bırakıyorum buraya. Gümrükten geçmiyorsa almayacağım bilgilendirir misiniz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-10-30-19-12-01-451_com.miui.gallery-edit.jpg
    Screenshot_2024-10-30-19-12-01-451_com.miui.gallery-edit.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 52
Bazen kargo ücretini de 30 euro sınırına dahil ediyorlar diye duydum. Netliğini bilemiyorum.
Zaten ürün kadar kargo ücreti olan durumlar var. Düzenlemeye göre ürün fiyatı 30 Euro'yu geçmemeli diye biliyorum. Gerisi önemli değil.

Ürün 779 TL vergi ile 990 TL oluyor yani geçiyor mu kral. Bir fotoğrafa bakabilir misin o mesajdaki.
Hayır geçmiyor. Zaten siparişiniz kargoyu saysalarda 30 Euro'nun altında kalıyor. Endişe etmenize gerek yok.

Zaten ürün kadar kargo ücreti olan durumlar var. Düzenlemeye göre ürün fiyatı 30 Euro'yu geçmemeli diye biliyorum. Gerisi önemli değil.

Hayır geçmiyor. Zaten siparişiniz kargoyu saysalarda 30 Euro'nun altında kalıyor. Endişe etmenize gerek yok.
Demek istediğinizi anladım. ama neden hayır geçmiyor dediniz peki şimdi veya yanlış mı dediniz acaba gümrükten geçiyor mu diyecektiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı