Var, aynı gemi iskeletine sahipse geminin en sağ kısmında sarı yukarı ok çıkar.
Eski gemileri neden sildiğinizi anlamış değilim. Sorun man Power değilse ve son çare gemideki adamlar değilse gemileri eski olduğunu düşünerek silmenizi tavsiye etmem.
Yaptığınız güncellemeye bağlı, özellikle ana silah ve zırh güncellemesi olunca uzun sürüyor.Hocam bu gemilerin yükseltme süresi kısa sürüyor mu? Ana gemi için yükseltme yapmak istedim 800 küsur gün tuttu ve bütün tersaneleri yükseltmelere ayrılıyor gemi üretemiyordum.
Yaptığınız güncellemeye bağlı, özellikle ana silah ve zırh güncellemesi olunca uzun sürüyor.
Almanya olarak yeni oyunda, İtalya'yı çağırmadan İngiltere ve Fransa'yı yendim. Tüm donanmayı aldım. Ama Carrier'larda deck size arttırmak istiyorum. 150 gün kadar sürebiliyor.
Şöyle özetleyeyim. Geminin suda olanı makbuldür. Güçlü silahlı olması, en son özelliklerinin olması ikinci planda. Bilmem ne kadarını anlatabildim.
Super heavyship diye bir özel araştırma var. Çok güzel bir örnek olacaktır. O kadar araştırma yapıp, kaynak ayırmanız gerekiyor. Sonra 5 tane de liman ayırıyorsunuz. En az 30-35 krom 50'den fazla çelik. 45'te ilk gemi çıkıyor. Savaş bittikten sonra ne yapayım ben o gemiyi?
Destroyer'lar ve heavy Battleship'ler yeterlidir. Eğer çalabiliyorsanız da royal navy ile oyunu kapatırsınız. Spotter yapmayı unutmayın ayrıca. Yeni DLC ile üç gemi türü ile her şeyi yapabilirsiniz.
Hani amaç fantezi yapmaksa super heavy de basın, denizaltı da, kime ne![]()
Arkadaşlar ben yeni bir gemi varyantı oluşturduğumuzda eski gemileri silmek zorunda kalıyorum. Yeni varyant oluşturduğumuzda eski gemileri yükseltme yolu var mı?
Hocam bu gemilerin yükseltme süresi kısa sürüyor mu? Ana gemi için yükseltme yapmak istedim 800 küsur gün tuttu ve bütün tersaneleri yükseltmelere ayrılıyor gemi üretemiyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.