Çözüldü Amazon'dan alınan ürüne vergi dahil mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Keduket

Decipat
Makaleler
1
Kargo dahil 505 dolarlık bir ürün almayı planlıyorum. Türkiye fiyatından 400TL civarı daha ucuz. Duyduğuma göre Amazon vergiyi dahil ediyormuş. Ediyor mu? Umarım ediyordur, yoksa tüm planlarım çöpte.

Çözüm
Kartı seçip ödeme ekranına geldiğinizde kargo ve vergi dahil fiyatını görebilirsiniz.
Ürünü sepete ekleyip, ödeme ekranına gidin. Orda vergiler Import Fees Deposit olarak gösterilecektir. Bu arada Amazon kur çeviriciyi kapatın Amazon kendi kurunu koyuyor, çok farklı bi fiyata gelebiliyor.:)

Ürünü sepete ekleyip, ödeme ekranına gidin. Orda vergiler Import Fees Deposit olarak gösterilecektir. Bu arada Amazon kur çeviriciyi kapatın Amazon kendi kurunu koyuyor, çok farklı bi fiyata gelebiliyor.:)
Nasıl oluyor? Ne kadar fark edebilir? Merak ettim, güzel duruyor :D
Ama sıkıntı şurda başlıyor. Ürün arızalı olur, geri göndermek istersek kargo ücreti ve dönüşte vergi binebilir :))) Al TR'den başın ağrımasın.

Nasıl oluyor? Ne kadar fark edebilir? Merak ettim, güzel duruyor :D
Ama sıkıntı şurda başlıyor. Ürün arızalı olur, geri göndermek istersek kargo ücreti ve dönüşte vergi binebilir :))) Al TR'den başın ağrımasın.
Ürünün ülke girişinde barkod okuması vs. yapılıyor. Öyle birşey olacağını sanmam.

Bir ricam olacak. Şuan kredi kartı bilgilerimi giremediğim için son ödeme ekranına gelemiyorum. Seçtiğim ürünlerin vergisine bakabilir misiniz?
20191219_073459.jpg

Ram'ler her şey dahil 80,25 USD
Anakart her şey dahil 138,52 USD
Ekran kartını 244,52 USD
İşlemci 158 USD
Çok teşekkürler.
Ram'ler her şey dahil 80,25 USD
Anakart her şey dahil 138,52 USD
Ekran kartını 244,52 USD
İşlemci 158 USD
Türkiye fiyatlarına yakın, hatta daha fazla geliyor. Bakalım yılbaşı ne olacak.

Resimde gördüğün gibi en son ödeme sayfasında çıkıyor.
Vergi kısmı neden 0 yazıyor. Bende de öyle ve bu yüzden kargo geldiğinde sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum.

Vergi kısmı neden 0 yazıyor. Bende de öyle ve bu yüzden kargo geldiğinde sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum.

Vergiler Import Fees Deposit bölümünde yazandır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı