Amazon'dan alınan ürünün fiyatı düşünce aradaki farkı Amazon verir mi?

evascale

Kilopat
Daha fazla  
9 gün önce amazon.com.tr'den 14.400 TL'ye aldığım telefonun bugün yine aynı sitede 13.500 TL'ye satıldığını gördüm. Aradaki 900 TL'yi Amazon'dan talep edebilir miyim yoksa telefonu iade edip tekrar satın almam mı gerekir? Telefonu fabrika ayarlarına nasıl getireceğim, bilgisi olan birisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
9 gün önce amazon.com.tr'den 14.400 TL'ye aldığım telefonun bugün yine aynı sitede 13.500 TL'ye satıldığını gördüm. Aradaki 900 TL'yi Amazon'dan talep edebilir miyim yoksa telefonu iade edip tekrar satın almam mı gerekir? Telefonu fabrika ayarlarına nasıl getireceğim, bilgisi olan birisi var mı?

Şöyle bir haber var, 15 gün iade hakkın var 900 lira için uğraşırım diyorsan iade edebilirsin dava işiyle uğraşmadan. Onun dışında hiç bir satıcı sana fiyatımız düşmüş al sana fiyat farkı demez.

Bana sadece 1 yıl önce 2 liralık farkı iade etti ondan sonra hiç olmadı. Bir keresinde müşteri hizmetlerine sordum, kampanya ile falan bilmem ne bişey olduğundan olmuyor diye yanıt vermişti.

Her üründe yapmıyorlar bunu. Eğer "A ya da B etkinliğinden önce" aldığınız bir ürün indirime girerse şu zamana kadar aradaki fiyat farkı iade edilir, tarzında bir ibare yoksa aradaki fark iade edilmez. Onun için ürünü iade edip yeniden satın almanız gerekir, müşteri hizmetleri de bunu söyleyecektir.

@AnotherJourney, kampanya varsa diye demiştim ve evet, kampanya varmış. Prime üyelerine özel 1 ile 30 Kasım arasındaymış, o formu da doldurmak gerekiyormuş. Bir de şöyle bir ibare gördüm: Fiyat farkını iade olarak alabilmek için diğer sitelerde daha ucuza satılması gerekiyormuş, öyle şeyler yazıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı