Amazon'dan alınan ürünün fiyatı düşünce aradaki farkı Amazon verir mi?

evascale

Kilopat
Daha fazla  
9 gün önce amazon.com.tr'den 14.400 TL'ye aldığım telefonun bugün yine aynı sitede 13.500 TL'ye satıldığını gördüm. Aradaki 900 TL'yi Amazon'dan talep edebilir miyim yoksa telefonu iade edip tekrar satın almam mı gerekir? Telefonu fabrika ayarlarına nasıl getireceğim, bilgisi olan birisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende az önce benzer durum yaşadım. 23 Aralıkta mouse almıştım 2426 TL'ye. Şu an ise 1962 TL. 500 TL fark var neredeyse müşteri temsilcisi ile görüştüm durumu izah ettim. X tarihler arasında bu ürün alanların arada ki farkı hediye çeki olarka tanımlanacaktır dedi. Ürün şu an kampanya da olduğu için böyle uygun görmüşler bende verilen tarihlre arasında satın alım yapmışım zaten.

Tek kötü yanı 15 Ocakta hesaba yansıyacak hediye çeki :( 15 ocağa kadar unutmazsam iyi. (gerçi 500 TL de eriyecek kesin.)

Bende az önce benzer durum yaşadım. 23 Aralıkta mouse almıştım 2426 TL'ye. Şu an ise 1962 TL. 500 TL fark var neredeyse müşteri temsilcisi ile görüştüm durumu izah ettim. X tarihler arasında bu ürün alanların arada ki farkı hediye çeki olarka tanımlanacaktır dedi. Ürün şu an kampanya da olduğu için böyle uygun görmüşler bende verilen tarihlre arasında satın alım yapmışım zaten.

Tek kötü yanı 15 Ocakta hesaba yansıyacak hediye çeki :( 15 ocağa kadar unutmazsam iyi. (gerçi 500 TL de eriyecek kesin.)
kanka yeni gördüm de mesajını benim de başıma benzer bir olay geldi. Dedikleri gibi hediye çeki verdiler mi? Bana da vereceklerini söylediler çünkü müşteri temsilcisi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı