Amazon'dan alınan Xbox kolu iade edilir mi?

Kullanım izi olması normal değil mi adam kullandım sevmedim demiş nede olsa kutusundada ağır bir hasar olmaması iyi olur.
Normal değil, açıp bir kez deneyip vazgeçmekle, 1 hafta kullanıp beğenmedim ben bunu demek farklı şeyler. Önemli olan ürünün tekrar satılabilirliğini bozmamak. Çünkü o ürün başka birinin siparişi olarak yine satılacak. Ben parmak izli, yağlı ya da paketi yırtılmış ürün almak istemem. Amazon bu konuda daha esnek davranıp kabul edebiliyor. Bunun için bir üniteleri bile var. Satılabilirlik bozulmadıysa doğrudan kabul edip satışa koyuluyor. Eğer ufak tefek sıkıntı varsa, amazon depo üzerinden indirimli satılıyor, paketi yıpranmış, kullanım izleri olan iade edilmiş ürünleri... Ama bu durumu suistimal etmemek gerek. Severek, kaliteli alışveriş yaptığımız bir yer var o da elden gitmesin.

Normal değil, açıp bir kez deneyip vazgeçmekle, 1 hafta kullanıp beğenmedim ben bunu demek farklı şeyler. Önemli olan ürünün tekrar satılabilirliğini bozmamak. Çünkü o ürün başka birinin siparişi olarak yine satılacak. Ben parmak izli, yağlı ya da paketi yırtılmış ürün almak istemem. Amazon bu konuda daha esnek davranıp kabul edebiliyor. Bunun için bir üniteleri bile var. Satılabilirlik bozulmadıysa doğrudan kabul edip satışa koyuluyor. Eğer ufak tefek sıkıntı varsa, amazon depo üzerinden indirimli satılıyor, paketi yıpranmış, kullanım izleri olan iade edilmiş ürünleri... Ama bu durumu suistimal etmemek gerek. Severek, kaliteli alışveriş yaptığımız bir yer var o da elden gitmesin.
O ürünlerin geri gönderildiğini sanmıyorum garantisi başlamış oluyor. Amazon 2. el satıyor ama 2. el ürünleri 0 diye satacağını sanmıyorum.

Vatan mediamarkt teknosa tarzı yerlerde kutu açıldıktan sonra iade kabul etmiyorlar. amazon ise 1 ay iade hakkı verdiği için amazondan almayı tercih ettim. bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz.

İyi yapmışşınız zaten vatan faiş fiyatlara satıyor amazon çok daha uygun. Vatandan ürün almıştım o gün hatalı çıktı öbür gün gittiğimizde illa teknik servis dediler biz karşı çıkınca iade aldılar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı