Amazon'dan CS:GO İçin Kulaklık Tavsiyesi

Supes

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda sürekli olarak CS:GO oynuyorum fakat daha kaliteli ve ses kasabileceğim bir kulaklığa ihtiyaç duyuyorum, bundan dolayı sizden yardım istiyorum. Öncelikle kulaklığı Amazon'dan almak istiyorum. Bütcem ise 300-350 TL arası. Benim aklımda birkaç model var fakat çoğunu denemediğim için kullanan arkadaşlar yorumlarını belirtirse sevinirim.
Logitech G930 : Bu kulaklık wireless olması ve sanal 7.1 sunması açısından seçeneklere ekledim.

Steelseries 9H : Açıkçası bununla ilgili herhangi bir Türkçe inceleme bulamadım fakat yabancı forumlarda CS:GO için çok performanslı olduğunu söylüyorlar. Yanında gelen ses kartı ise oldukça kaliteliymiş.

Steelseries Siberia V2 Frost Blue :Bu kulaklığa aşırı rahat ve hafif diyorlar aynı zamanda csgo içinde idealmiş fakat beraberinde gelen ses kartı 7.1 mi 5.1 mi yoksa stereomu bilmiyorum

Razer Kraken 7.1 Chroma :Bu kulaklık amazonda şu an 95 dolar yani gümrük sınırını geçiyor gümrük sınırını geçtiği için üstüne 45 dolar gümrük vergisi alıyorlar ve fiyatı 400 TL civarı oluyor fakat herhangi bir indirim ile 85 dolar civarına düşerse bunu da alabilirim gerek razer kalitesi gerek 7.1 harici ses desteği güzel görünüyor

Evet benim düşündüğüm kulaklıklar bunlar sizinde önerdiğiniz kulaklık modelleri varsa lütfen sebebi ile birlikte bana önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler iyi forumlar :)

sağolun yorumunuz için diğer kulaklıklar ile karşılaştırma şansınız oldu mu ? oldu ise diğerlerine göre eksik kalır bir yanı var mı ? bir de ses kalitesi açısından bekleneni verebiliyor mu ? teşekkürler şimdiden

sağolun yorumunuz için diğer kulaklıklar ile karşılaştırma şansınız oldu mu ? oldu ise diğerlerine göre eksik kalır bir yanı var mı ? bir de ses kalitesi açısından bekleneni verebiliyor mu ? teşekkürler şimdiden
USB ile bağlanıyor pc ye ve ses kartı kendi içinde
telefon bağlantısı için ise jack a dönüştürücüsü ile çıkıyor en büyük artıları bunlar
söylemeden etmiyim çıkan ve içeri geri takılan mikrofonu var

Hocam öncelikle her ne kadar rahat görünsede rahat değil Siberia Elite gibi çok kalite padleri ve 9H'nin yapısı turnuva içiz izole edilmiş. Siberia v2 al derim daha rahat ve ucuz. Amazon'dan alırsanız çok ucuz. Siyah (turuncu ışık) 69 dolar, beyaz (mavi ışık) 75 dolar.

Sağolun hocam yorumunuz için bir de Csgo için ses kasma bakımından iyimidir sizce yoksa benim bütcem arasında daha iyi bir kulaklık varmı ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı