Amazon'dan ekran kartı almak mantıklı mı?

Mr_Arda

Centipat
Daha fazla  
Amazon'da 4060 Ti buldum indirim de 16k ya düşmüş almayı düşünüyorum ama önceden satın alan kişilerin yorumlarında hep bozuk gelmiş. Ekran kartı yerine tıraş makinesi gelmiş deyen var kutu acılmış ve hasarlı deyen var ama bunların cogu hep yabancı ülkeden genellikle Türkiye'den satın alanların mesajları iyi sıkıntısız geldi diyenler var. Bende Türkiye'den alacağım icin bir sorayım dedim.

Amazon.com.tr

Satici ve gonderici Amazon ise her sey almak mantikli, onun disinda da mantiksiz degil de insani kafasi daha rahat oluyor boyle.

Hocam, ben Amazon'u hiç kullanmadım ama yorumları okuyarak ona göre hareket etmek önemli. Zamanında arkadaşım, Amazon değil ama başka bir siteden yorumları kötü olan bir ekran kartı almıştı ve durumu oldukça kötüydü. En iyisi, yorumları ciddiye alarak alışveriş yapmak.

Amazon'dan RX 7700XT aldım. Satıcısı Amazon'du ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sıkıntı yaşarsan da muhtemelen halledeceklerdir. İnternetten yaptığım alışverişleri elimden geldiğince Amazon'dan yapmaya çalışırım, müşteri hizmetleri gerçekten müşteriyi memnun etmek için çalışıyor sadece sorunun cevabını verip geçiştirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…