Amazondan G29 almak

  • Konuyu başlatan Kyras
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 1B
Arkadaşlar iyi günler, size bir kaç sorum olacak. Şimdiden teşekkürler.
1-İthalat ücreti depozitosu 800 lira olarak yazıyor. Eğer daha az olursa kalan para iade edilir mi? Ya da daha az ödeme durumu olabilir mi?
2- Bu ürünün garantisi var mıdır? Varsa ne kadardır? Garanti süreci içerisinde arıza yaparsa ürünü nereye gönderebilirim?
3- Gümrükten geçer mi?
4-Ürün fazla ucuz gözüküyor, içinde pedal falan mı yok sizce? (Türkiye fiyatı 3300)
Ürün: Logitech G29 Driving Force Oyuncu Direksiyonu [Playstation ile uyumlu] 941-000112 [PlayStation 4PlayStation 3Windows 10Windows 8Windows 7]: Amazon.com.tr
1- Daha az olursa fazla para iade edilir ama zannetmiyorum daha az çıkacağını. Daha fazla çıkarsa siz ek ödeme yapmazsınız.
2- Türkiye'de garantiye veremeyebilirsiniz, bunu Logitech yetkili teknik servisine sormalısınız. Amazon.de'den aldığım ürünün global garantisi olacak mı, siz garanti hizmeti sunuyor musunuz diye sorarsanız bilgi verirler. Eğer Türkiye kabul etmezse, Almanya'ya kargolayıp kargo ücretini Amazon'dan iade alabiliyorsunuz. Bütün masrafları Amazon karşılıyor garanti süreci için. Bana müşteri hizmetleri bu şekilde bilgi vermişti. Siz de ulaşın bence.
3- Gümrükten geçer, bir sorun olmaz.
4- Fiyat farkı olabiliyor böyle ürünlerde. Pedal fotoğrafı da koymuşlar yani dahil olmadığını sanmıyorum. Zaten 2800 TL yaklaşık. Sadece 500 TL daha ucuz o da normal.
 
Garanti veya iade için direk Amazon.tr veya Amazon Almanya ile iletişime geçebilirsiniz. Garanti süre ve işleyiş bilgisi hakkında Amazondan bilgi almanızı öneririm ama genelde 2 yıl oluyor. Gümrükten geçer sıkıntı olmaz. Koca Laptop geçti bu kalmaz bence.:) Pedal var gibi duruyor hocam. Fiyat fazlalığını amazon karşılıyor.
 

Geri
Yukarı