Çözüldü Amazon'dan Gelen Mail

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar sorun tamam, iade edeceğim fakat ücreti Amazon hesabımda olan farklı bir karta gelmesini istedim. Onlar da böyle cevap verdiler;
  • Yes, as long as it is issued by the same issuing bank.
Tam olarak anlamadım. Soruya cevap verildikten sonra kilitlenebilir konu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sohbet sırasında yetkili bunu söylediğinde anlamadığınızı belirtmediniz mi? Sorunuza cevaben, benim anladığım kadarıyla:
  • Kartı size veren banka aynı banka olduğu sürece evet, yapılabilir.
Yani galiba farklı bir bankaya aktaramayacaklarını söylüyorlar. Mantıklı olan da bu zaten. Harcama yapılmayan bir bankaya niye para ödesinler? Nereden ödendiyse oraya geri döner ücret.

Yani ben bu ürünü aldığım zamanki kullandığım kartın süresi doldu, İninal karttı. "Yeni kartım var işte Amazon'da ekli, bu karta mı gelecek?" dedim, onlar da bu cevabı attılar. Tekrar mı görüşeyim? Perşembe günü kargoya vereceğim, ben mi ödeyeceğim parasını? Yoksa onlar mı ödeyecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum Amazon yetkilisi ben değilim. Sabit bir prosedür değil ki bu tek yöntemi olsun. Firmalar arası değişiklik gösterebilir iade işlemleri. Belki size para ödettirmeyecekler, belki de siz kargoyu ödeyeceksiniz onlar da hesabınıza yatıracaklar kargo ücreti kadar. Sohbetteki yetkili ne diyorsa o şekilde gerçekleşir. Sorununuz çözülene kadar tekrar tekrar görüşün gerekiyorsa. Anlamadıysanız açıklamasını isteyin. Sıkılıp yüzünüze kapatmazlar bazı müşteri hizmetleri gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı