Amazon'dan Gelen Razer Ürünün Seri Kodunun Çalışmaması

Revolver

Hectopat
Katılım
18 Mayıs 2015
Mesajlar
133
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 2 hafta önce Amazon'dan Razer Hammerhead Pro siparişi vermiştim ürün elime ulaştı. Bilmiyorum bana o kadar kaliteli gelmedi basları kulağımı çok dolduruyor ve son seste arkadan bir cızırtı geliyor. Ürünün satıcısı direkt olarak Amazon. Kulaklığı Razer Product Registration kısmından doğrulatmaya çalışıyorum, kutunun altındaki Serial ve Product Number'ı satın alma tarihini,ülkeyi eksiksiz giriyorum fakat kabul etmiyor. Benim gördüğüm Hammerhead ürünlerin kablo kısmında ufak bir etikte olur genelde orda yazar Serial Number fakat benimkinde yoktu. Amazon'un bana replika ürün göndermiş olma ihtimali var mı?

Edit: Kod kullanımda görünüyor, Amazon ürünü açıp Serial'i çekip tekrar mı koydu? Ürünü tekrar Amazon'a göndericem sanırım böyle mi olması gerekiyordu?
 
Emin olmak istiyorum böyle olmaması gerekiyordu dimi? Ben Razer'ın Surround yazılımını kullanmak istiyorum ama Serial Numara kullanılmış Amazon Türkiye'ye gönderirken böyle birşey yapmamalı değil mi?

Ürünü bizzat Amazon'un kendisinden aldım demiştim ayrıca kullanıcıların yorumlarını okudum hepsinde benimki ile aynı Serial Number yazıyor ve çalışmıyor. Bu ürün sahte mi gerçekten ?
 
Seriali doğru yazıyorum hatta başka bir kişi kutusunun fotoğrafını paylaşmış S/N aynı Amazon ile konuştum zamanım yok iade edemem dedim para teklif ettiler yarısına kadar bende istemedim. Bir daha da Amazon'dan alışveriş yapmam arkadaşlar niyeti olanlar çok dikkat etsin bu benim ilk alışverişimdi durumum bu :)
 
Açıkcası bir çok kere alışveriş yaptım fakat bir sorun gerçekleşmedi. Bence sorunu Amazon'da değilde, Razer'in Amazon'a gönderdiği ürünlerde aramalıyız. Razer'in bu olayda daha büyük payı var gibi.
 
Rzer ürünlerini nerden sorgulayabiliriz.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı