Amazondan GL702VM Siparişi

Teknomerak

Kilopat
Daha fazla  
Amazon.com: Asus ROG Strix GL702VM-DB74 17.3" G-SYNC VR Ready Thin and Light Gaming Laptop NVIDIA GTX 1060 6GB Intel Core i7-6700HQ 16GB DDR4 256GB SSD + 1TB HDD: Computers & Accessories

Bilgisayarı beğendim fiyatı çok cazip geldi (1348 $). Vatan'da ise 8000 TK'ye gördüm. Sorularıma gelirsem:

1) Gümrükle falan bu fiyat ne kadar oynar (bu konular üzerinde fazla bilgili değilim).

2) Garanti falan sıkıntı çıkarır mı ?

3) Bu fiyatlara daha iyi model varsa önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
1) Üye girişi yapıp sepete eklediğinizde normal koşullarda gümrükte istenecek miktarı Amazon size söyleyip önceden sizden alıyor, gümrük ile onlar muhatap oluyor. Eğer gerekmezse veya daha az gerekirse başta aldıkları ücretin fazlasını iade ediyorlar.

2) İlk ay ürün tamamen Amazon garantisi altında oluyor, yani bir sorun çıkarsa doğrudan Amazon ile iletişime geçiyorsunuz. En kötü ihtimalle iade ediyorlar. Bu ilk ayın sonrasında ürün ile birlikte gelen fatura ile yanılmıyorsam bir yıl Asus garantisinden yararlanabiliyorsunuz. Türkiye'de Asus servisi var mı onu bilmiyorum. Türkiye distribütör veya anlaşmalı servislerden yararlanamıyorsunuz. Asus'un kendi servisi olması gerekiyor.

Baktığım kadarıyla Türkiye'ye gönderimi yok.Onun yerine Amazon.com: Acer Predator Helios 300 Gaming Laptop, Intel Core i7-7700HQ, GeForce GTX 1060 6GB, 15.6" Full HD, 16GB DDR4, 256GB SSD, G3-571-77QK, Black: Computers & Accessories
Bunu önerebilirim TL olarak 5016 TL'ye geliyor ancak dolar cinsinden ödeme yaparsan 4800-4850 civarına alınır. Garanti olarak Acer servisi ile konuşabilirsiniz. Linkte sadece Amerika için garantili yazıyor ancak konuşabilirsiniz. Bu fiyata en iyi cihazlardan birisi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı