Amazon'dan Gtx 1070 ekran kartı almak

Ben direkt güvenilir birinden 1600 liraya sıfır GTX 1070 EVGA FTW aldım Ben almaya kalksam Amazon 1780 lira fiyat çıkarıyor. Vergi iadesi vs. gibi şeyleri şansa bırakamam..

Ürünü satın alım ve kargo süreci nasıl geçti acaba? Ben anakart ve ekran kartı alacağım. Anakart burada 3000TL fakat Amazon'da 360USD. Uçurum fark var arada. Ekran kartı da keza öyle. Gümrük vergisi vb. işlemleri nasıl hallettiniz ve üründe herhangi bir sorun çıktı mı?

Ürün eline ulaştımı memnun musun ve ne kadar sürede geldi yazarsan sevinirim

@noofler34 Hic yazilan mesajlara bakmadim sadece ilk sayfaya baktim. Kardes yurt disindan alacaksan kesinlikle nacizane tavsiyem Amazon.de uzerinden alman. Neden? Cunku Amazon.de artik Turkiye destegi baslatti sayfa Turkce ve destek birimlerinde Turk calisanlari var. Ikinci olarak kargo bedava. 50 Euro uzeri kargo bedava. Muhtesem degil mi ? Daha bitmedi. Amazon.de urunlerin fiyatlarina KDV, gumruk ve vergiler dahil. Sepetteki fiyatlara da dahil. Ayrica gumrukte ek ucret cikarsa Amazon.de oduyor.
Garanti olarak bunlarin garantisi burada gecmiyor. Amazon.de'ye kargo parasini odeyerek gonderiyorsun (Urun onlara ulasinca kargonun bazen 8 Euro'sunu bazen tamamini onlar oduyor.) sonra onlar alip servise gonderiyorlar. Servis derken mesela MSI ekrsn karti aldin diyelim. Amazon.de'ye ginderiyorsun onlar aliyor oradaki MSI servisine gonderiyorlar. Garantileri burda gecmiyor ama.orada geciyor . Ayrica 1 ay kosulsuz sartsiz iade garantisi var.
Amaa bunlarin hepsi Amazon.de'nin kendi sattigi urunlerde gecerli. Zaten sadece Amazon.de'nin kendi sattigi urunleri al bu cok onemli digerlerin cogu dolandirici ve garanti yok kargoyu oduyorsun ve vergiler sahil degil fiyatlara yarica vergileride sen oduyorsun.

Bende bu yüzden amazon.de'den RX480 alacağım. Türkiye'de 1200 TL, amazon'dan alırsam yaklaşık 900 TL'ye hatta daha az bir fiyata geliyor.

Bende bu yüzden amazon.de'den RX480 alacağım. Türkiye'de 1200 TL, amazon'dan alırsam yaklaşık 900 TL'ye hatta daha az bir fiyata geliyor.
Dostum nanokatalog bak derim

Alan varsa burada paylaşırlarsa iyi olur arkadaşlar

Yanlış bilgilendirme yapmayalım arkadaşlar. Ben imza sistemimdeki kasa,monitör,soğutma ve ekran kartımı Amazon.de'den aldım. Ups kargo ile geliyor kapınıza kadar. Satın aldığınız fiyatın içinde gümrük vergisi dahil siz tek bir kuruş bile fazladan ödeyorsunuz. Amazon.de'de 1 ay içinde koşulsuz iade hakkı var. Ayrıca garantilik durum olduğu zaman iletişime geçip onlara yolluyorsunuz onlar hangi markaya ait ise oraya yolluyor. Süreç Türkiye'den çok daha hızlı ve sağlıklı işliyor arkadaşlar. Hepinize iyi sosyaller.

GIGABYTE GV-N1060XTREME-6GD-A Grafikkarte 6GB schwarz: Amazon.de: Computer & Zubehör

Hocam maalesef şu an Türkiye'ye gönderilemiyor Sanırım yeni olmaya başladı bu olay. Forum sitelerinde okuduğum kadarıyla Amazon.de yavaş yavaş gönderimi iptal etmeye başlamış. Neden acaba :S Ve seçtiğim bir çok üründe Türkiye'ye gönderilemiyor ibaresi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…