fiyat nedir ya da özelden ulaşırsan daha rahat konuşuruz
Ürün eline ulaştımı memnun musun ve ne kadar sürede geldi yazarsan sevinirimPtt kargo ile yollayınca 50₺ tutuyor. Hem niye bozulsun ya buradan almaktan iyidir. Burada 2000₺ oradan 1510₺ aldım. Bugün çektiler parayı gece kargolanır.
Tek temennim bozulacaksa ilk bir ay içinde bozulsunAmazon sıfırıyla değiştiriyor. Sıkıntı çıkmaz ya.
Dostum nanokatalog bak derimBende bu yüzden amazon.de'den RX480 alacağım. Türkiye'de 1200 TL, amazon'dan alırsam yaklaşık 900 TL'ye hatta daha az bir fiyata geliyor.
Yanlış bilgilendirme yapmayalım arkadaşlar. Ben imza sistemimdeki kasa,monitör,soğutma ve ekran kartımı Amazon.de'den aldım. Ups kargo ile geliyor kapınıza kadar. Satın aldığınız fiyatın içinde gümrük vergisi dahil siz tek bir kuruş bile fazladan ödeyorsunuz. Amazon.de'de 1 ay içinde koşulsuz iade hakkı var. Ayrıca garantilik durum olduğu zaman iletişime geçip onlara yolluyorsunuz onlar hangi markaya ait ise oraya yolluyor. Süreç Türkiye'den çok daha hızlı ve sağlıklı işliyor arkadaşlar. Hepinize iyi sosyaller.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.