Amazon'dan Gtx 1070 ekran kartı almak

Gönderirken ücret 50tl ptt ile. Dönüşü onlar karşılar. Ayrıca ekstradan gönderdikleri ürüne garantiden geldiğini belirtmelerini isterseniz vergi de ödmezsiniz.

Elektronik eşya bu her an bozulabilir PTT Kargo ile gönderebiliyorsan oraya iyi fakat gelirkende ücreti sizin ödemeniz gerekiyor. Açıkcası bende Evgayı Amazonda gördüm ama gelirken UPS ile göndericekler PTT Kargoyu ne bilirler ne de güvenip geri gönderirler. Kargo ücretleri en aşşağı 200 TL tutar.

200₺ olsa yine iyi buradan ucuza geliyor :D

Hocam hayırlı olsun link verebilirmisiniz
1.520 Tl Gtx1070 göremedim de bende sipariş vereceğim gerçekten o fiyattaysa

https://www.amazon.com/s/ref=sr_nr_...x+1070&ie=UTF8&qid=1467475960&rnid=2944662011

Sana arama olarak atayım ben filitredim sürekli kontrol ediyordum. Stokara gelince gözüküyor. Şuana kadar hiç Asus Gtx 1070 Gelmedi.

Diğer forumlardan 1-2 saat araştırma yaptım. Bir arkadaş ürünü bozulmuş firma sadece UPS kargo ile kabul ediyormuş ve gelirken tekrar gümrük ücreti çıkıyormuş ve Evga 'Ülkelerin kendi uygulamalarına uymama' politikası izlediğinden vergiyi tekrar ödemek zorunda bırakıyormuş malesef ne kadar verginin ödendiği gösterilsede son gelen düzenleme ve Evganın son politikası yüzünden bu duruma geldik. Bende Amazondan almayı planlıyorum ama hala araştırmadayım Gigabyte G1 Gaming gelmiş bu arada FE modelden 15 dolar daha ucuz fakat 12 sinde stoğa giriyor.

Diğer forumlardan 1-2 saat araştırma yaptım. Bir arkadaş ürünü bozulmuş firma sadece UPS kargo ile kabul ediyormuş ve gelirken tekrar gümrük ücreti çıkıyormuş ve Evga 'Ülkelerin kendi uygulamalarına uymama' politikası izlediğinden vergiyi tekrar ödemek zorunda bırakıyormuş malesef ne kadar verginin ödendiği gösterilsede son gelen düzenleme ve Evganın son politikası yüzünden bu duruma geldik. Bende Amazondan almayı planlıyorum ama hala araştırmadayım Gigabyte G1 Gaming gelmiş bu arada FE modelden 15 dolar daha ucuz fakat 12 sinde stoğa giriyor.

Hangi sitede stokta olmadığı için ucuz gözüküyor, stoğa girince dayıyor zammı Vatansa eğer.

öncellikle iyi günler amazondan gtx 1080 alıcam 650 dolar bunun dışında ekstra ödemem olucak mı ve gümrükte takılma gibi olaylar yaşarmıyım bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim

Merhaba
öncellikle iyi günler amazondan gtx 1080 alıcam 650 dolar bunun dışında ekstra ödemem olucak mı ve gümrükte takılma gibi olaylar yaşarmıyım bilgisi olan biri yardımcı olursa sevinirim

Eğer istersen sana elimde 1.5 aylık hiç kullanılmamış sadece yeni bir kasa topladığım ve onda test ettiğim asus gts turbo 1070 256 bit 8 GB ekran kartımı satabilirim. ilgilenirsen anlaşabiliriz.

Dosya Ekleri

• P_setting_fff_1_90_end_500.jpg
    P_setting_fff_1_90_end_500.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 277
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı