Amazon'dan Gtx 1070 ekran kartı almak

Ocak başında almıştım. Sebebini bilmiyorum ama bu gümrükte vergi ödeme sınırının 35 uero'ya çekilmesi ile ilgili olabilir yada Almanya ile giden "müthiş" ilişkilerde sebep olabilir. Ben alırken asus ve msi çoğu ürününü yollamıyordu ama gigabyte bütün ürünlerini yolluyordu. Temennim kısa sürede düzelir bu sorun ve ekran kartını alabilirsin gerçekten çok iyi bir ekran kartı kendinde fabrika çıkışlı OC .

Bildiğim kadarıyla gümrük işleriyle siz uğraşıyorsunuz. 2 şekilde de olabilir şöyle anlatmaya çalışayım tecrübelerimden;
1.si, ptt kargo ile kapınıza gelir vergiyi orada ödersiniz.
2.si, ise daha zor bir işlem olan kendinizin gümrüğe gidip ücreti ödemesidir. Amazon.com üzerinden alışveriş yapmadım hiç o yüzden nasıl olur bilemiyorum.
Ama size tavsiyem uğraşırım diyorsanız alın bence burdaki fiyatından 200-300 TL daha ucuz geliyorsa. İngilizceniz de varsa büyük bir sıkıntı yaşamazsınız. Türkçe destek sadece Amazon.de de var çünkü. Satış sonrası destekleri 10 kat daha iyi.

2. seçenek biraz değişmiş, bende sizin gibi biliyordum. Şu an gümrük fiyatını amazon sipariş kısmında alıyor ve gümrükte parayı onlar ödüyormuş. Eğer onay gerekirse de site üzerinden belgeyi onaylayıp gönderiyormuşuz. Bilgim bu yönde Ama dediğiniz gibi inşallah Amazon.de yeniden Türkiye trafiğini çoğaltır.

Yanlis biliyorsunuz hocam uyarayim. O neredeyse her urunun uzerinde gonderilemiyor yaziyor ama sepete ekleyin, alisverisi tamamla diyin, adresinizi yazin ve tamam diyin. Gordugunuz gibi gonderilemiyor yazan urun gonderilebiliyor. Eger gondermiyorsa adresi girdikten sonra sepetteki urunlerse sorun var der. O zaman gonderilemiyordur iste. Amazon.de'den kaynakli bir durum o.
Bu arada sepetteki fiyat gecerli degil. Sepetteki fiyata Almanya KDV'si dahil. Odeme ekranina geldiginizde fiyat degisecektir. Buyuk ihtimalle sepetteki fiyattan 10-20 Euro ucuz oluyor ya da 10-20 Euro pahali. Dikkat edin.

Son olarak GTX 1060 yerine RX 480 oneririm ama AMD ekran kartlarinda Gigabyte basarili degil baska markalar alin AMD ekran kartlarinda.

Bu mesajimi okuyun.
Kime diyorsunuz ?
Ikinize de diyorum hocam.

Son olarak GTX 1060 yerine RX 480 oneririm ama AMD ekran kartlarinda Gigabyte basarili degil baska markalar alin AMD ekran kartlarinda.

Bu mesajimi okuyun.

Ikinize de diyorum hocam.
Hocam ben 5 kere ayrı ayrı alışveriş yaptım oradan neyi yanlış söylemiş olabilirim onu anlamadım. Attığım linkteki ürünün de şuan Türkiye'ye gönderimi varmış arkadaşa onu belirttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…