serkology
Kilopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar,
Bir arkadaşım Kanada'da yaşıyor, yakın zamanda Türkiye'ye gelecek ve aşağıda topladığım sistemi TR fiyatının çok daha altına amazon.ca sitesinden toplayabilme imkanı bulacağım.
Yeni bir sistem toplamaya karar verdiğimde istediğim sff bir PC toplamaktı ancak TR'de ıtx anakart çeşitlerinin azlığından dolayı bu formattan vazgeçip, ATX, SLI bi sistem kurmaya yönelmiştim fakat sonradan aklıma Kanada'daki arkadaşım geldiğinden onun sayesinde SFF PC toplamak tekrar gündeme geldi.
Arkadaşlar,
topladığım sistem oyun amaçlı olacak tabii ki, bilgisayar parçalarında ihtiyaç fazlası ürünler kullanma taraftarı değilim o yüzden fiyat/performans bir PC toplamaya çalıştım. Kullandığım monitör "hp w2207h" modeli olan 1680*1050 çözünürlük destekli ve 5ms. Bu durumda oyunları 1050 p'de oynayacağım. (Monitörümü değiştirmeye kıyamıyorum
ileride belki 1080p bir monitöre yükseltme yapabilirim. Elimdeki monitöre uygun bir sistem toplamaya çalıştım.
Sistemle alakalı sizlerin görüşleri de benim için önemli. Eklemem veya çıkarmam gereken bir parça var mıdır ?
Kasaya ayrıca 2 TB'lık eski harici diskimi takacağım.
Sistemin toplam maliyeti; 2350TL civarında.
görüş ve önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
sevgilerle...
Bir arkadaşım Kanada'da yaşıyor, yakın zamanda Türkiye'ye gelecek ve aşağıda topladığım sistemi TR fiyatının çok daha altına amazon.ca sitesinden toplayabilme imkanı bulacağım.
Yeni bir sistem toplamaya karar verdiğimde istediğim sff bir PC toplamaktı ancak TR'de ıtx anakart çeşitlerinin azlığından dolayı bu formattan vazgeçip, ATX, SLI bi sistem kurmaya yönelmiştim fakat sonradan aklıma Kanada'daki arkadaşım geldiğinden onun sayesinde SFF PC toplamak tekrar gündeme geldi.
Arkadaşlar,
topladığım sistem oyun amaçlı olacak tabii ki, bilgisayar parçalarında ihtiyaç fazlası ürünler kullanma taraftarı değilim o yüzden fiyat/performans bir PC toplamaya çalıştım. Kullandığım monitör "hp w2207h" modeli olan 1680*1050 çözünürlük destekli ve 5ms. Bu durumda oyunları 1050 p'de oynayacağım. (Monitörümü değiştirmeye kıyamıyorum
Sistemle alakalı sizlerin görüşleri de benim için önemli. Eklemem veya çıkarmam gereken bir parça var mıdır ?
Kasaya ayrıca 2 TB'lık eski harici diskimi takacağım.
Sistemin toplam maliyeti; 2350TL civarında.
görüş ve önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
sevgilerle...
- Gigabyte LGA 1150 H97 Wi-Fi Bluetooth HDMI SATA 6Gb/s USB 3.0 Mini ITX Intel Motherboard GA-H97N-WIFI
- Intel Core I5-4590 BX80646I54590 Processor (6M Cache, 3.3 GHz)
- Cooler Master Elite 130 No Power Supply Mini-ITX Tower Case- Midnight Black
- Samsung 850 EVO 250GB 2.5-Inch SATA III Internal SSD (MZ-75E250B/AM)
- Noctua Low-Profile Quiet CPU Cooler for Intel 115x Based Retail Cooling NH-L9I
- Kingston HyperX Fury 8GB Kit (2x4GB) 1600MHz DDR3 CL10 DIMM (HX316C10FBK2/8), Black
- Corsair CX Series 500 Watt ATX/EPS Modular 80 Plus Bronze ATX12V/EPS12V 456 Power Supply (CX500M)
- MSI GeForce GTX 960 2GB-GDDR5 PCI-Express Graphics Card (GTX 960 GAMING 2G)
Son düzenleyen: Moderatör: