Amazon'dan GTX 960 Sistem Toplama

Sonunda hepsi toplanmya hazır. :)
(Başlığa "alındı" nasıl ekleyeceğim?)

image.jpg

Bi sorum olacaktı, termal macun almayı unuttum. Sadece İşlemci soğutucusunun altında hali hazırda var olan macun iş görür mü?

Teşekkürler.

Bi sorum olacaktı, termal macun almayı unuttum. Sadece İşlemci soğutucusunun altında hali hazırda var olan macun iş görür mü?

Teşekkürler.
7 aydır intel stok soğutucuyla(intel macunu ile) termal macun yenilemeden kullanıyorum ve bir sıkıntı görmedim. En fazla 70 dereceye ulaşıyor.

Tüm parçalarımı birleştirdim.

Şimdiye kadar ramlarin doğru mhz ve doğru cl zamanlarında çalışmaması dışında bir problem ile karşılaşmadım.(CL 11 görünüyordu) Ramlarin zamanlamalarını bios üzerinden orijinali olan "8,8,8,24" olarak elle değiştirdim.

Kasanın montajlanmış halinden bir kaç foto ekliyorum.

Ayrıca sistemimdeki SSD'nin hız testini yaptım onu da en aşağıda görebilirsiniz. Eğer yapmamı istediğiniz bir test varsa lütfen söyleyiniz.

Herkese iyi forumlar...

Edit: Aida64 işletim sistemini 8.1 olarak görmüş fakat iştelim sistemim "Win 10 64Bit Single Language".

@log @BaDeL @Tim

Son olarak, konu başlığını "[Alındı]" olarak nasıl değiştireceğiz? @Recep Baltaş

image1 [15563].jpeg

image3 [15565].jpeg

image2 [15564].jpeg

image4 [15566].jpeg

image5 [15567].jpeg

image6 [15568].jpeg

Crucial MX200 (250gb) SSD Testi;

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı