Amazondan indirim almak için 2 yöntem

arke9

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar amazondan indirim almak için 2 yöntem mevcut aşağıdaki iki linkte. İlk yöntemi 2 kere kullandım ve bu sayede 10 dolar indirim aldım 2 kere. Diğer yöntemin yazısını bugün gördüm.

alisveris-amazon.blogspot.com.tr/2015/07/amazondan-50-dolarlk-gift-kart-alana-10.html

Yukarıdaki yöntemde 50 dolarlık gift kart alıyorsunuz ve size 10 dolarlık promosyon kodu veriyor. Böylelikle 60 dolarlık ürünü 50 dolara alabiliyorsunuz. Bunu temmuzda ve eylülde kullandım. Tek kötü yanı kodun gelmesi 1 gün alıyor ama acil ihtiyacınız varsa chatten isteyince hemen gönderebiliyorlar.

alisveris-amazon.blogspot.com.tr/2015/09/amazondan-10-indirim-alma-yontemi.html

Bu yöntemi ise henüz kullanmadım. Bunun sayesinde %10 indirim kodu kazanıyorsunuz amazonun wedding registry'sine kayıt olarak. Nasıl üye olunacağı vs. linkte yazıyor. Ama kodun gelmesi 1 ayı buluyor üye olduğunuz tarihten sonra. Üye olmak ücretsiz şimdiden üye olun derim bir şey kaybetmezsiniz. Ama bir de üye olduktan en az bir sipariş vermeniz gerekiyor kodun gelebilmesi için detaylar linkte yazıyor. Bu çok zahmetli duruyor üye oldum fakat alışveriş yapmadım henüz.

Size tavsiye eğer amazondan bir şey alacaksanız ( veya olmasanız da üye olun belki birşey alırsınız ileride böylece indirim koduna daha çabuk sahip olursunuz) önce 2. linkten üye olun. Sonra da birinci link sayesinde 10 dolarlık promosyon kodu alın ve siparişinizi verin. Böylece %10 indirim koduna da sahip olursunuz ve ilk kampanyadan da yararlanırsınız.

İyi günler ben gigabyte rx460 almak istiyorum. 90 dolar gibi bir fiyatı var ben normal bir visa kredi kartı ile bu 50 dolar indiriminden yararlanamayacakmıyım ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı