Amazon'dan indirimli alışveriş yapmak

Kypex

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle selamlar, iyi günler. Dosya eklerini aşağı kısma bıraktım göz atabilirsiniz. Ben Amazon'dan alışveriş yapacağım, şöyle bir durum var şimdi yurt dışından Türkiye'ye getirteceğim fakat bu adres yazma kısmını bilmiyorum. Amerika'da yakınım var. Onun yaşadığı adresimi yazacağım yoksa benim Türkiye'de yaşadığım adresi mi? Dediğim gibi Amerika'dan Türkiye'ye gelecek bir alışverişten bahsediyorum. 2 üründe stokta bu arada herhangi bir sorun yok. Direksiyon indirimli özellikle. Sorumu yanıtlarsanız şimdiden teşekkür ediyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    122,9 KB · Görüntüleme: 106
  • Ekran Alıntısı (1).PNG
    Ekran Alıntısı (1).PNG
    25,1 KB · Görüntüleme: 99
amazon.com da deliver to turkey seçeneği var satıcıya göre türkiye'ye teslimat yapılıyor. benim baktığım satıcılarda yapıyor. illa tr olmasına gerek yok. sorduğum soru bu değildi zaten. neyse teşekkür ederim

Ürünün direkt sana gelmesini istiyorsan kendi adresini yazacaksın ama yurt dışındaki akraban getirecekse onun adresini yazacaksın. Ayrıca satıcısı Amazon olmayan ürünleri almanı tavsiye etmem gümrükte sorun yaşarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı