YILSUK11
Megapat
- Makaleler
- 1
Garanti hakkında bir bilgim yok, ülkemizde geçerli mi değil mi Asus daha iyi bilir.Selamlar yakın zamanda Amazon'dan laptop almayı düşünüyorum aklımda bu laptop var. Total ücret 838.90 dolar olarak gözüküyor bunun dışında hiçbir ek ücret ödemem değil mi?
Bir de garantisi nasıl oluyor?
Selamlar yakın zamanda Amazon'dan laptop almayı düşünüyorum aklımda bu laptop var. Total ücret 838.90 dolar olarak gözüküyor bunun dışında hiçbir ek ücret ödemem değil mi?
Bir de garantisi nasıl oluyor?
Vergi dahil zaten 838.90 dolar. Gümrüğe takılma felan yok. Ali express den almıyor.Bak Türkiye Cumhuriyetinde berbat bir gümrük sistemi var. Eğer gümrüğe yakalanırsa %18 vergi yani 150 dolar KDV eklenir. Diğer vergileri saymıyorum bile. Eğer şanlıysan gümrüğe yakalanmaz vergi ödemezsin
838'in içinde vergiler zaten var. Neden ekstra vergi ekledin?
Garanti kapsam dışı kalır
Nasıl yani orada satın alırken zaten 151 dolar ödüyorum bide ek ücret mi ödeyeceğim ?
Ödemeyeceksin.Nasıl yani orada satın alırken zaten 151 dolar ödüyorum bide ek ücret mi ödeyeceğim ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.