Amazon'dan laptop almak

Yurt dışı Amazon'dan alacaksanız MSI ve ASUS'un global garantisi var yani 1 yıl için TR teknik servisi ilgilenir dostum.

Kısaca hayır desek😅. Amazon Tr'den almanın pek bi anlamı yok.
Hocam Amazon Tr den almanın anlamının olmadığını düşünüyorsanız, daha önce hiç Amazondan alış-veriş yapmamış olmanız lazım. Diğer bir ihtimal düşünmeden yazdınız cümleyi. Şu an Türkiye deki en kaliteli alış-veriş sitesi.

Hocam Amazon Tr den almanın anlamının olmadığını düşünüyorsanız, daha önce hiç Amazondan alış-veriş yapmamış olmanız lazım. Diğer bir ihtimal düşünmeden yazdınız cümleyi. Şu an Türkiye deki en kaliteli alış-veriş sitesi.
Amazon'a kötü demiyorum, Amazon Türkiye'den laptop almam diyorum. Fiyatları yurtdışına göre pahalı.

Hocam, bu aralar bende Amazon işini araştırıyorum Lenovo Legion 5 laptopu gözüme kestirdim ama MSI ve ASUS'dan alırsak 1 yıl global garantimiz oluyor. Forumda alan çok arkadaş gördüm ama benim de bu konuda hiç tecrübem yok o yüzden takip.

Arkadaşlar ortalama kaç günde geliyor cihazlar, MSI modellerine bakıyorum 30 Mart-9Mayıs arası gözüküyor ama Newegg'e bakınca yine Amerika'dan gelecek cihazlara 9-17 günde gelir yazıyor, hatta Kanada'dan gelenlere 4-7 gün bile yazıyor geliş süresi. Amazon niye bu kadar geç?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı