Amazon'dan laptop almak

Yurt dışı Amazon'dan alacaksanız MSI ve ASUS'un global garantisi var yani 1 yıl için TR teknik servisi ilgilenir dostum.

Kısaca hayır desek😅. Amazon Tr'den almanın pek bi anlamı yok.
Hocam Amazon Tr den almanın anlamının olmadığını düşünüyorsanız, daha önce hiç Amazondan alış-veriş yapmamış olmanız lazım. Diğer bir ihtimal düşünmeden yazdınız cümleyi. Şu an Türkiye deki en kaliteli alış-veriş sitesi.

Hocam Amazon Tr den almanın anlamının olmadığını düşünüyorsanız, daha önce hiç Amazondan alış-veriş yapmamış olmanız lazım. Diğer bir ihtimal düşünmeden yazdınız cümleyi. Şu an Türkiye deki en kaliteli alış-veriş sitesi.
Amazon'a kötü demiyorum, Amazon Türkiye'den laptop almam diyorum. Fiyatları yurtdışına göre pahalı.

Hocam, bu aralar bende Amazon işini araştırıyorum Lenovo Legion 5 laptopu gözüme kestirdim ama MSI ve ASUS'dan alırsak 1 yıl global garantimiz oluyor. Forumda alan çok arkadaş gördüm ama benim de bu konuda hiç tecrübem yok o yüzden takip.

Arkadaşlar ortalama kaç günde geliyor cihazlar, MSI modellerine bakıyorum 30 Mart-9Mayıs arası gözüküyor ama Newegg'e bakınca yine Amerika'dan gelecek cihazlara 9-17 günde gelir yazıyor, hatta Kanada'dan gelenlere 4-7 gün bile yazıyor geliş süresi. Amazon niye bu kadar geç?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı