Amazon'dan laptop satın almak

Abi laptop nasıl sence. Bir de amazon.comdan alınıdıgından vergiyi önceden alıyor ya. Sence fazla cıkma itimali var mı? Dün biri onun yanında gümrükte ekstra %20 vergi var dedi. Sen ne kadar ödedin ki hocam?
Ben her şey dahil 1415$ ödedim fazla vergi ve kargo ücreti iade oldu iade olunca 1322$'a geldi her şey dahil. Orda ekranda yazan dışında bir vergi ödemezsiniz çıkarsa eğer amazon karşılıyor.

Ben her şey dahil 1415$ ödedim fazla vergi ve kargo ücreti iade oldu iade olunca 1322$'a geldi her şey dahil. Orada ekranda yazan dışında bir vergi ödemezsiniz çıkarsa eğer Amazon karşılıyor.

Hocam bir şey soracağım. Şimdi mesela sitede 1600 dolar yazıyor tamam mı ama normalde 1500 dolar tuttu komple vergisi ile peki ben 1500 tuttuğunu nasıl anlıyacağım bana yazı geliyor mu? Yoksa otomatikman kendisi mıi parayı aktarıyor?

Hocam bir şey soracağım. Şimdi mesela sitede 1600 dolar yazıyor tamam mı ama normalde 1500 dolar tuttu komple vergisi ile peki ben 1500 tuttuğunu nasıl anlıyacağım bana yazı geliyor mu? Yoksa otomatikman kendisi mıi parayı aktarıyor?
Ürün teslim edildikten 1 ay sonra para otomatik olarak hesabınıza yatıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı