Amazon'dan Logitech G930 kulaklık alma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim siparişim toplamda 9 günde geldi bu arada geç yazdığım için özür dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne özrü canım. Kulaklıktan memnun musunuz? Hayırlı olsun :)

Kulaklıktan gayet memnunum fakat şimdi şöyle bir şey var kulaklık gayet güzel ve başka şeyler de almak istiyorum ama hangi ürünler türkiye ye geliyor nerde yazdığını bilmediğim için alamıyorum inşallah onu da açıklarlar bu arada arkadaşlar için söylüyorum ürününüzün amerikadan çıkması için taşıyıcı firmaya TC kimlik no nuzu göndermeniz lazım ve de yılda sadece 5 defa alışveriş yapabiliyormuşuz. Türkiyede ki gümrük kuralları yüzünden zaten ben bu gümrüğe karşıyım gitsinler silah felan arasınlar ne işleri var konsola bakıyorlar sonra sen de yarı fiyatını alıyorlar.

Benim iparcel bildiriminde out for delivery yazıyor hangi kargo firması teslim edecek, kimden beklemeliyim?

Kardeşim bu türkiye gelmiş ürün ama sana daha teslim etmemişler getiriler 2-3 güne merak etme rehber açacam zaten az bi zaman sonra.

Selamlar ürün bugün tarafıma ulaştı hediye paketi olarak :) artık bundan sonra amazon u da takip listemize alacağız sanırım ucuz fiyatlı ürünler için ;)

IMG_20140710_141100.jpg

Dostum bana bir yardım eder misin ? İ-parcel'in sitesine TC no mu yazmadım. Fakat shipped oldu şu an ve tracking.i-parcel.com'a girdiğimde
-Current Status: Processed through transit hub diyor.

Amazondan baktığımda TRACK deyince;
STATUS:Out for delivery
[TBODY] [/TBODY]
Diyor.
LATEST EVENT:ICEL
Out for delivery - July 7, 2014 1:33:00 PM
[TBODY] [/TBODY]
Falan diyor.

Haziran'ın 24 ün de sipariş verdim. Temmuz'un 11 in de elinize ulaşır dediler. Bugün ulaşmadı. Ne yapmam lazım ? Bir yardımcı olursan. Nereye TC yazacağım ?

Bilgili arkadaşın teki yardım etsin lütfen ilk alışverişim 270TL gibi fiyat ödedim.

Dağıtıma çıkmış tahminden Pazartesi salı elinizde olur. Bana yurt ici kargo teslim etti isterseniz arayıp bir sorun yurt ici kargoya .

Dostum bana bi yardım etsen rica etsem i-parcel'in sitesine tc no mu yazmadım fakat shipped oldu şuan ve tracking.i-parcel.com'a girdiğimde
-Current Status: Processed through transit hub diyor
Amazondan baktığımda TRACK diyince
STATUS:Out for delivery
[TBODY] [/TBODY]
diyor.
LATEST EVENT:ICEL
Out for delivery - July 7, 2014 1:33:00 PM
[TBODY] [/TBODY]
falan diyor
Haziran 24 de sipariş verdim Temmuz 11'de elinize ulaşır dediler bugün ulaşmadı ne yapmam lazım. Bi yardımcı olsan nereye tc yazcam falan?

Bilgili arkadaşın teki yardım etsin lütfen ilk alışverişim 270TL gibi fiyat ödedim :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı