Amazon'dan Monitör Alınabilir mi?

Emresirkeci

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merakım konuda açıkça yazıyor monitör almak istiyorum fakat ülkemizde biraz gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum eğer öyle bir imkanım varsa ''AMAZON'' dan alışveriş yapmak istiyorum şimdiden teşekkürler.

Amazondan tabiki satin alabilirsin ben de cok arastirmistim fakat sonun da almaktan vazgectim.Vazgecmemin sebebi forumlarda genelde 150 dolar uzeri alisverislerin gumruge takilma tehlikesinden bahsediliyor bunun cok sorun olmayacagini dusundum ama sonra baska bir sorunla karsilastim urunun garantisi.Malesef aldiginiz urunun garantisi Turkiye de gecmiyor mesela asus aldiniz bir sorun yasarsaniz asus Turkiye bakmiyor.Zaten soyle bisey var odeme ekranina kadar denedniz mi bilmiyorum atiyorum herhangi bir monitorun fiyati 150 dolar fakat bunun turkiyeye ulastirma gumruk ucreti derken minumum 230-250 dolar araligina cikiyor yani Turkiyeye getirtmek icin ekstradan 80 90 dolar oduyosunuz ve ayrica eger servise gondermek isterseniz o farki tekrar odemek zorunda kaliyorsunuz o yuzden bence pek mantikli degil.Ben kendi adima asusun Mx259h adli monitorunu alicaktim amazonda hersey dahil 850 tl ye geliyor ki bu minitor Turkiye de 1200 tl den basliyor cok avantajli fakat yetkili servis benim geri cekilmeme neden oldu.Umarim yardimci olabilmisimdir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı