Amazon'dan MSI RTX 2080 Gaming X TRIO Almak

Ben de Zotac'a pek sıcak bakmıyorum hocam be :(
Neden? Sadece önyargı hocam bu. Uluslararası garantisi var ve garanti sürecinden herkes çok memnun, kartları ve soğutmaları da gerçekten sağlam. Başka ne lazım ki zaten? Gerçi, estetik olarak bazı kartları herkese hitap etmiyor.

Neden? Sadece önyargı hocam bu. Uluslararası garantisi var ve garanti sürecinden herkes çok memnun, kartları ve soğutmaları da gerçekten sağlam. Başka ne lazım ki zaten? Gerçi, estetik olarak bazı kartları herkese hitap etmiyor.
Markaya aslında pek takılmam da hocam MSI RTX Trio 2080 gerçekten hem soğutma olarak hem performans olarak araştırmalarımın en iyisi gibi gözüküyor ve RGB olarak da çok şık. Beni yarı yolda bırakmayacak, soğutma yönünden ve özellikle performans olarak MSI ile aynı... Gaming model ayrıca RGB yönünden de şık bir şey olursa tadından yenmez elbette. Var mı bu şekilde bir öneri hocam?

Amazon.uk üzerinden alabilirsiniz. Türkiye'ye gönderim yapılıyor. Kredi kartınız Euro/Dolar ekstresine sahipse 5600 tl civarına bankanın güncel kuru ile alabilirsiniz. Herhangi bir ek masraf çıkmaz. Gümrükten geçer. Yurt dışı alışverişinde ekran kartları için Evga tavsiye edebilirim. MSI gibi firmalardan aldığınız ürün sorun çıkartırsa TR servisi ilgilenmeyecektir. Amazon kabul ederse shipping ücretini karşılar size ticket verir, garanti kapsamında İngiltere'ye gönderim yaparsınız. Yeni gönderilecek ürünün gümrük vergisini tekrardan karşılamak zorunda kalabilirsiniz. Evga uluslararası servis sağladığı için önerim bu yönde, tabi Almanya'ya gönderiyorsunuz ürünü.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı