Amazon'dan PC parçaları alma

OguzhanAzat

Hectopat
Yaz sonrası 6-7 bin TL arasında bir bilgisayar toplamak istiyorum ve bazı parçaların ucuzluğu yüzünden Amazon'dan almak istiyorum. İstediğim parçaları hafifçe saymak gerekirse;
Ryzen 5 2600X - RTX 2060 - 16 GB RAM - 500GB SSD gibi parçalar olucak içinde.

1. Kaç dolar sınırımız var ek vergi vermeden?
2. Ne kadar mantıklı?
Ve aklınıza gelebilecek tüm sorular ve bildiğiniz bilgileri bilmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla yurt dışından siparişe 30€ gibi komik bir sınır koyuldu. O yüzden ben Amazon’dan kutulu oyun almayı kestim. Ama şu an devam ediyor mu o 30 € sınırı onu bilmiyorum.

Kutu boyutları gereği RAM, işlemci gibi ürünlerin kargosu ucuz olduğundan bazen 100-200 TL arasına uygun fiyatlı olarak alınabiliyor. Ama daha fazlasını beklememek lazım (100-200).

Ayrıca kutuyu açıyorlar. Zarar vermezler ama kutuyu açtıkları için ve kargo firmaları kutulara kötü davrandığı için ben rahatsız oluyorum. Hem de seçimden sonra $ artacağı söyleniyor. Ve zaten pahalı daha da artarsa anlamı kalmaz yurt dışından almanın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı