- Makaleler
- 10
Sıfır mı ikinci el mi?Teşekkür ederim. Başka bir link üzerinden almamı tavsiye eder misiniz şuradan al diye.
PS4 Slim istiyorsunuz değil mi?
Sıfır mı ikinci el mi?Teşekkür ederim. Başka bir link üzerinden almamı tavsiye eder misiniz şuradan al diye.
PS4 alınmaz artık. Hele 3000TL'ye.
Xbox series S'i bekleyin veya en ucuzundan Xbox One S alıp, yanına Game Pass alın.
Xbox One S ve Game Pass alırsanız daha karda olursunuz hiç olmazsa. Oyuna para vermezsiniz.
İkinci el hiç mi alamazsınız.
İlla konsol zorunlu değilse PC ve Gamepad alın?
Kesinlikle ikinci el al illa PS4 ise.
Xbox sevseydin fat kasa Xbox One alırsın 900-1000TL'ye, yanına Game Pass alır keyfine bakardın.
Sıfır mı ikinci el mi?
PS4 Slim istiyorsunuz değil mi?
Xbox sevmiyorum PS4 Slim slmak istiyorum o yüzden ikinci el mi yoksa sıfır mı almak mantıklı.
2.el de temiz bulabilir miyim bilmiyorum. O yüzden risk almamak için sıfır tercih edebilirim.
PlayStation 4 Konsol Fiyatları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Konsolları sahibinden.com'da
En ucuz PlayStation 4 konsol fiyatları, ikinci el ve sıfır satılık oyun konsolları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
GET attım. Nerede yaşadığını bilmediğimden.
Hem sıfır hem de 2.el atabilirsiniz Ankara'da.
Teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alacağım.Bu firma 1 yıl garanti bile veriyor.PlayStation 4 Konsol Fiyatları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Konsolları sahibinden.com'da
En ucuz PlayStation 4 konsol fiyatları, ikinci el ve sıfır satılık oyun konsolları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
PlayStation 4 Konsol Fiyatları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Konsolları sahibinden.com'da
Sıfır alma.
Teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.