S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 11 Eylül 2020 #21 hdytğm dedi: Teşekkür ederim. Başka bir link üzerinden almamı tavsiye eder misiniz şuradan al diye. Genişletmek için tıkla... Sıfır mı ikinci el mi? PS4 Slim istiyorsunuz değil mi?
hdytğm dedi: Teşekkür ederim. Başka bir link üzerinden almamı tavsiye eder misiniz şuradan al diye. Genişletmek için tıkla... Sıfır mı ikinci el mi? PS4 Slim istiyorsunuz değil mi?
hdytğm Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 56 11 Eylül 2020 #22 Samotne Ciasteczka dedi: PS4 alınmaz artık. Hele 3000TL'ye. Xbox series S'i bekleyin veya en ucuzundan Xbox One S alıp, yanına Game Pass alın. Xbox One S ve Game Pass alırsanız daha karda olursunuz hiç olmazsa. Oyuna para vermezsiniz. İkinci el hiç mi alamazsınız. İlla konsol zorunlu değilse PC ve Gamepad alın? Genişletmek için tıkla... Xbox sevmiyorum PS4 Slim slmak istiyorum o yüzden ikinci el mi yoksa sıfır mı almak mantıklı. Samotne Ciasteczka dedi: Kesinlikle ikinci el al illa PS4 ise. Xbox sevseydin fat kasa Xbox One alırsın 900-1000TL'ye, yanına Game Pass alır keyfine bakardın. Genişletmek için tıkla... 2.el de temiz bulabilir miyim bilmiyorum. O yüzden risk almamak için sıfır tercih edebilirim. Samotne Ciasteczka dedi: Sıfır mı ikinci el mi? PS4 Slim istiyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hem sıfır hem de 2.el atabilirsiniz. 2.el link atarsanız Ankara şehri için seçerseniz daha iyi olur. Evet PS4 Slim.
Samotne Ciasteczka dedi: PS4 alınmaz artık. Hele 3000TL'ye. Xbox series S'i bekleyin veya en ucuzundan Xbox One S alıp, yanına Game Pass alın. Xbox One S ve Game Pass alırsanız daha karda olursunuz hiç olmazsa. Oyuna para vermezsiniz. İkinci el hiç mi alamazsınız. İlla konsol zorunlu değilse PC ve Gamepad alın? Genişletmek için tıkla... Xbox sevmiyorum PS4 Slim slmak istiyorum o yüzden ikinci el mi yoksa sıfır mı almak mantıklı. Samotne Ciasteczka dedi: Kesinlikle ikinci el al illa PS4 ise. Xbox sevseydin fat kasa Xbox One alırsın 900-1000TL'ye, yanına Game Pass alır keyfine bakardın. Genişletmek için tıkla... 2.el de temiz bulabilir miyim bilmiyorum. O yüzden risk almamak için sıfır tercih edebilirim. Samotne Ciasteczka dedi: Sıfır mı ikinci el mi? PS4 Slim istiyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hem sıfır hem de 2.el atabilirsiniz. 2.el link atarsanız Ankara şehri için seçerseniz daha iyi olur. Evet PS4 Slim.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 11 Eylül 2020 #23 hdytğm dedi: Xbox sevmiyorum PS4 Slim slmak istiyorum o yüzden ikinci el mi yoksa sıfır mı almak mantıklı. 2.el de temiz bulabilir miyim bilmiyorum. O yüzden risk almamak için sıfır tercih edebilirim. Genişletmek için tıkla... PlayStation 4 Konsol Fiyatları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Konsolları sahibinden.com'da En ucuz PlayStation 4 konsol fiyatları, ikinci el ve sıfır satılık oyun konsolları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da www.sahibinden.com GeT attım. Nerede yaşadığını bilmediğimden.
hdytğm dedi: Xbox sevmiyorum PS4 Slim slmak istiyorum o yüzden ikinci el mi yoksa sıfır mı almak mantıklı. 2.el de temiz bulabilir miyim bilmiyorum. O yüzden risk almamak için sıfır tercih edebilirim. Genişletmek için tıkla... PlayStation 4 Konsol Fiyatları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Konsolları sahibinden.com'da En ucuz PlayStation 4 konsol fiyatları, ikinci el ve sıfır satılık oyun konsolları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da www.sahibinden.com GeT attım. Nerede yaşadığını bilmediğimden.
hdytğm Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 56 11 Eylül 2020 #24 Samotne Ciasteczka dedi: PlayStation 4 Konsol Fiyatları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Konsolları sahibinden.com'da En ucuz PlayStation 4 konsol fiyatları, ikinci el ve sıfır satılık oyun konsolları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da www.sahibinden.com GET attım. Nerede yaşadığını bilmediğimden. Genişletmek için tıkla... Hem sıfır hem de 2.el atabilirsiniz Ankara'da.
Samotne Ciasteczka dedi: PlayStation 4 Konsol Fiyatları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Konsolları sahibinden.com'da En ucuz PlayStation 4 konsol fiyatları, ikinci el ve sıfır satılık oyun konsolları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da www.sahibinden.com GET attım. Nerede yaşadığını bilmediğimden. Genişletmek için tıkla... Hem sıfır hem de 2.el atabilirsiniz Ankara'da.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 11 Eylül 2020 #25 hdytğm dedi: Hem sıfır hem de 2.el atabilirsiniz Ankara'da. Genişletmek için tıkla... PlayStation 4 Konsol Fiyatları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Konsolları sahibinden.com'da En ucuz PlayStation 4 konsol fiyatları, ikinci el ve sıfır satılık oyun konsolları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bu firma 1 yıl garanti bile veriyor. PlayStation 4 Konsol Fiyatları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Konsolları sahibinden.com'da En ucuz PlayStation 4 konsol fiyatları, ikinci el ve sıfır satılık oyun konsolları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da www.sahibinden.com Sıfır alma.
hdytğm dedi: Hem sıfır hem de 2.el atabilirsiniz Ankara'da. Genişletmek için tıkla... PlayStation 4 Konsol Fiyatları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Konsolları sahibinden.com'da En ucuz PlayStation 4 konsol fiyatları, ikinci el ve sıfır satılık oyun konsolları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bu firma 1 yıl garanti bile veriyor. PlayStation 4 Konsol Fiyatları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Konsolları sahibinden.com'da En ucuz PlayStation 4 konsol fiyatları, ikinci el ve sıfır satılık oyun konsolları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da www.sahibinden.com Sıfır alma.
hdytğm Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 56 11 Eylül 2020 #26 Samotne Ciasteczka dedi: PlayStation 4 Konsol Fiyatları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Konsolları sahibinden.com'da En ucuz PlayStation 4 konsol fiyatları, ikinci el ve sıfır satılık oyun konsolları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bu firma 1 yıl garanti bile veriyor. PlayStation 4 Konsol Fiyatları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Konsolları sahibinden.com'da En ucuz PlayStation 4 konsol fiyatları, ikinci el ve sıfır satılık oyun konsolları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da www.sahibinden.com Sıfır alma. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alacağım. hdytğm dedi: Teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alacağım. Genişletmek için tıkla... Oyunlu link atabilir misiniz rica etsem.
Samotne Ciasteczka dedi: PlayStation 4 Konsol Fiyatları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Konsolları sahibinden.com'da En ucuz PlayStation 4 konsol fiyatları, ikinci el ve sıfır satılık oyun konsolları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da www.sahibinden.com Bu firma 1 yıl garanti bile veriyor. PlayStation 4 Konsol Fiyatları, İkinci el ve Sıfır Satılık Oyun Konsolları sahibinden.com'da En ucuz PlayStation 4 konsol fiyatları, ikinci el ve sıfır satılık oyun konsolları GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com'da www.sahibinden.com Sıfır alma. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alacağım. hdytğm dedi: Teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate alacağım. Genişletmek için tıkla... Oyunlu link atabilir misiniz rica etsem.