Amazon'dan Razer Blackwidow Chroma V2 TE almak

meltfire

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar dilerim. Ben ekran kartına para kalması için ve istediğim klavyeyi alabilmek için klavyeyi Amazondan almaya karar verdim. Öncelikle Amazondan klavyeyi alırsam ayrı bir vergi ücreti alınır mı? Bir yerde okuduğuma göre Amazon Türkiye sitesinde vergileri de dahil ediyor diye biliyorum ama emin olmak istiyorum. Bir de yaklaşık kaç güne gelir, bu konu hakkında bilgisi veya tecrübesi olan arkadaşlar için.

Ürünün linki:
https://www.amazon.de/Razer-Blackwi...razer+blackwidow+chroma+v2+tournament+edition

Not: Lütfen farklı klavyeler önermeyiniz, teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürün Türkiye'ye gönderilmiyor.
Screenshot_17.png

Kendi hesabımla almaya çalıştığımda kargo ve gümrük vergisi dahil 188 $'a geliyor. Türkiye fiyatı ile aynı oluyor yani.
Öncelikle teşekkürler,
Hocam bu örnek olarak attığım bir klavye. Zaten almak istediğim bu değil, daha ucuzları var. Ben hesabını yaptım diğer modeli daha ucuza gettitirebiliyorum. Asıl sorun getirirken herhangi bir sorun çıkar mı? Amazon gümrük fiyatlarını dahil ediyor mu? Siz galiba tecrübe etmişsiniz, yaklaşık ne kadar sürede gelir. Fiyat konusundan çok bana bunlar lazım

Amazon gümrük vergisini aldığından sorun olmaz. Normal kargoyla alırsan en geç 3 hafta içinde gelir. Ortalama 2 haftada geliyor.
Adsız.png
Hocam peki bu nedir? Yanında "Apply Now" diye bir seçenek var. Hediye kartları normalde başkası için alınır ama kabul edersem direk fiyattan düşüyor. Bunun hakkında bir bilginiz var mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı