Amazon'dan Razer Hammerhead PRO Alamamak

Hocam bende satın aldım ve bugün geldi mesela ben Razer Synapse kullanıyorum ayrıca Surround Pro yazılımını indirdim ve oradan Kraken Chroma ürünümde ki gibi özelleştirilmiş ayarlar yaparak çokta güzel ses aldım üründen fakat tabii iş telefona gelince bu kadar kapsamlı iş yapamıyorum. Eğer telefon içinde böyle bir harici yazılımları olsa idi süper olurdu. Ama üründen memnun kaldım. @Mustafa35

Hocam bende satın aldım ve bugün geldi mesela ben Razer Synapse kullanıyorum ayrıca Surround Pro yazılımını indirdim ve oradan Kraken Chroma ürünümde ki gibi özelleştirilmiş ayarlar yaparak çokta güzel ses aldım üründen fakat tabii iş telefona gelince bu kadar kapsamlı iş yapamıyorum. Eğer telefon içinde böyle bir harici yazılımları olsa idi süper olurdu. Ama üründen memnun kaldım. @Mustafa35
Ben şu siteye baktım da, acaba güvenilir mi? Kargo dahil fiyat ne kadar olur?
Tahmini Teslimat Zamanı

Evet aldım kardeşim. Ürün kesinlikle orijinal. 1 yılı geçti, hiç sorun yaşamadım. Kargo sürecinde de sorun yaşamamıştım. Ayrıca ben alırken Razer Synapse adlı Razer'in ses ayarlarını yapabildiğin bir uygulamanın serial ini de yanında verdiler. Normal değeri yanlış hatırlamıyorsam 20 dolar mıydı neydi...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı