Amazon'dan RTX 2070 Tavsiyesi

• Konuyu başlatan mrz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 1.375

mrz

Hectopat
Daha fazla  
RTX 2070 en yüksek performans veren kart modeli hangisidir? Amazon'dan alacağım ürün çeşidi bol orada. En iyi olanı almak istiyorum. Bir de i7-9700K'da darboğaz yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Marka modeller arasındaki fiyat farkları çoğu zaman ürünler arasındaki performans ile doğru orantılı olmuyor. Yani aslında çok küçük farklar için çok büyük fiyat farkları ödemek söz konusu oluyor. O yüzden şahsi tavsiyem tavsiye edilen markalar arasında, ileride keşke demenize sebep olmayacak kadar göze de hitap eden bir ürünü seçmenizden yana olur.

Oyun için kullanacaksanız size tavsiyem 8700 ve İ5 9600K alıp RTX2080 almanız.

Aslında RTX serisinde iyi veya kötü marka ve model yok hepsi eşit. En ucuz olanını tercih etmek bana göre daha mantıklı. Modeller arasında maksimum arada 1veya 2FPS vardır bu da aradaki parayı hak edecek bir değer asla değil.

Bende 2070 almayı düşünüyorum, ilk başta MSI 2070 GAMING Z almayı düşünüyordum,
forumda arkadaşlarla tartıştık konuyu ve MSI 2070 olarak en düşük modelini yani en ucuzu olan Armor modelini almaya karar verdim.
Çünkü aynı karta 1-2 şatafat için fazladan para vermenin gereksiz olduğuna ikna oldum.

Aşağıda ki video da,
Kartın düşük modeli olan MSI RTX 2070 Armor,
ve bu kartın en yüksek modeli olan MSI RTX 2070 GAMING Z
arasında karşılaştırma testi yapılmış,
ve aralarında sadece 2-4 FPS arası fark var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bana kalırsa bir katın en ucuz modeli almak lazım,
Gaming Z'nin soğutması falan iyi diyenler olabilir ama,
Armor serisinin de soğutması gayet iyiymiş kullananlar söyledi bunu.
Yük altında bile 64 dereceyi geçmemiş sıcaklık.

Hafta sonu kısmetse MSI 2070 Armor modelini alacağım.

Beyler 2080 de çok pahalı yani aralarında 200 dolar fiyat farkı var ama yinede teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı