Amazon'dan Sistem Toplama

Santeno

Hectopat
Daha fazla  
İyi forumlar herkese ben lise son sınıfım ve staj parası alıyorum bu staj parasını biriktirerek bir sistem toplamaya karar verdim hazirana kadar toplam 1800 TL gibi bir param oluyor ve aklımda DDR4 bir sistem var. Aşağıda fotoğrafı var zaten neyse ben bunu Türkiye'den topladığımda 2.138.000 gibi bir ücret çıkarken Amazon'dan topladığımda 1.577.000 gibi bir ücret çıkıyor ve Amerika'da abim oturuyor haziranda kısmet olursa Türkiye'ye gelecekler. Ben sistemi Amazon'dan toplasam ve abim gelirken valizlerine bu eşyaları koysa ne gibi bir sıkıntım olur? Türkiye'den toplasam ne gibi bir artım olur? Onu sormak istemiştim daha önce sorulmuş fakat benim sorumda kargo ile değil de abimin valiziyle geleceği için farklı olduğunu düşündüm havaalanında gümrük gibi sıkıntılar oluyor ben de o olmayarak sizin de düşüncelerini alayım dedim şimdiden teşekkürler.

Ekran Alıntısı.PNG
sas.jpg

Sorun olmayacaktır. Ama mümkün mertebe kasayı küçültmenizi öneririm -Daha kolay gelebilmesi açısından-. Eğer 1800TL'ye sistem toplayacaksanız bu sistemden daha iyi bir sistem toplayabiliriz Amazon'dan. Aşağıdaki sistemi öneririm. Şimdi konuya bakan arkadaşlar H170 anakartı niye önerdiğimi sorabilir. Ben bu sistemi altyapısı iyi olsun diye topladım. Yani H110M anakartla gelecekte bir şey yapılamaz çünkü kalitesiz anakartlardır. Ama H170 anakartlar en kalitelilerden biridir. Hem verdiğim anakartın USB 3.1 özelliği de var. SSD eklemedim çünkü Türkiye'den eklemen daha mantıklı. Şimdi boşu boşuna bütçeyi SSD'ye harcamaktansa kaliteli bir sistem kurup üstüne paranız olduğunda 120GB Samsung 750 Evo gibi bir SSD alarak sistemi şahlandırabilirsiniz. Ekran kartı olarak verdiğim ekran kartı daha performanslıdır. Bu yüzden verdiğim ekran kartını öneririm. Gelecekte aşağıdaki sisteme bir tane kaliteli işlemci -İ5 6600, 6500- alıp üstüne de yeni mimarinin GTX 970'ini alarak müthiş bir sistem kurabilirsiniz. Önemli olan altyapı bence. Sonuçta geleceğe de yatırım olacak bu sistem.
Bu arada sitemizde özel mesaj özelliği yok. Bu yüzden bana, size özelden ulaşabileceğim bir iletişim platformu söylerseniz sevinirim. Size bir şey soracağım.

Dosya Ekleri

• Amazon'dan 1800TL Sistem.png
    Amazon'dan 1800TL Sistem.png
    111,2 KB · Görüntüleme: 281
Son düzenleme:
Kargo ise dikkat! Kasa ile getirtmeyin. Kargo artar, gümrük sorgular. Ayrıca böyle çoklu alımlar ticarete girmekte. Fakat biri ile geliyorsa, daha öncede cevapladım; hayır hiç sorun olmaz fakat kutularından çıkartmasını tavsiye ederim. Çünkü yine ticaret sorgulanır ama bu seferde tam tersi kasaya yerleştirip getirebilir. Yapamıyorsa İşlemciyi, rami, SSD'yi çantasına atsın diğerlerinin de kutusunu açıp paketlerinden çıkartıp kutuya tekrar koysun. Faturasını da çantasına cüzdanına koyabilir. Hiç bir sıkıntı olmaz. Kimse yurt dışından neden ürün aldın, vergisini ver diye sorgulamaz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı