Amazondan sistem toplamak

Zerpnos

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Amazondan Ekipman aldığım oldu. Sorunsuz da kullanıyorum fakat sistem konusunda biraz kararsızım açıkcası. Türkiyeden kazık yiyerek mi almalıyım yoksa Amazondan uygun fiyatla sistem mi almalıyım, hangisi sizce? Amazondan sistem alınır mı?

Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Amazondan Ekipman aldığım oldu. Sorunsuz da kullanıyorum fakat sistem konusunda biraz kararsızım açıkcası. Türkiyeden kazık yiyerek mi almalıyım yoksa Amazondan uygun fiyatla sistem mi almalıyım, hangisi sizce? Amazondan sistem alınır mı?
Vergisiydi, garantisiydi derken Türkiye' deki fiyatlarla aynı olur.

@Zerpnos bence dostum her türlü Amazon'dan almalısın. Ebay yada newegg'i de tercih edebilirsin. Eğer param var diyosan Türkiye'den al ama sınırlı isen yurtdışını tercih et. 75 dolar üstü vergi alıyorlar. Türkiye'dekiler Amazon'dakiler 2-3 katı. Bende yakın zamanda yurtdışı alışverişi yapacağım zaten.

@Zerpnos bütçen güzel, git Vatan'dan al ne alıyorsan dostum bence. Amazon.com'dan getirirsen, 20 gün bile sürebilir ve seni biraz uğraştırırlar açıkcası. Hızlı gelmesini istersen eksta ücret ödersin. Benim tavsiyem Vatan'dan al ne alıyorsan. (y)

Amazon her zaman daha iyi. Newegg Türkiye'ye ürün getirmiyor. Ondan dolayı Amazon'dan alışveriş yapabilirsiniz. Bide bakın Global garantili olan ürünler alın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı