Amazondan Sistem Toplamak

Sizce Hangi Ekran Kartı?

• GTX 1070 SEA HAWK X

Oy: 18 52,9%
  • GTX 1070 Gaming X

Oy: 16 47,1%

• Oy verenlerin toplamı
    34
Ben de grafik tablet ve şarj edilebilir tablet kalemi sipariş ettim. Kargoyu hızlandırmak istiyorsanız eğer, ek olarak 30 dolar kadar ücret vermeniz gerekebiliyor. Kampanyalı ürünlerin çoğu Türkiye'ye getirilemiyor. Mesela yanında 2 kalem artı kalem gibi. Her firma mutlaka 1 ürününü yurt dışına gönderebiliyor. Telefon ve anakart dışında çoğu ürün vergisi ödendiği taktirde getirilebiliyor. Teslimat süreleri de fiyatlara eklenmiş.
  • Standart 9-14 gün
  • Hızlı 9-14 gün
  • Acil paket 2-3 gün
Bunlar arasında 15-20 dolar kadar farklar var. Benim önerim çok aceleniz yoksa standart olanı kullanmanız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazondan sistem toplamanızı tavsiye etmem çünkü çoğu parçada kdv ile türkiyedeki fiyatlar çıkıyor. Hatta bazı sitelerde amazondan ucuz olabiliyor. Benim tavsiyem 200-300 bilemedin 400 tl için amazondan almamanız. Türkiyeden aldığınızda sıkıntı çıktığında hızlı servis alabilirsiniz. Öbür türlü çok uzun süre beklemeniz gerekebilir.

Arkadaşlar selam amazondan sayısız sipariş yapmış birisi olarak düşüncelerimi dile getirmek istedim.Öncelikle mantıklı mı elbette mantıklı ama her ürün için geçerli değil kesinlikle bazı ürünler türkiyede hakikaten daha ucuza geliyor. Özellikle ekran kartı ve psu gerçekten çok ucuza geliyor ve evga markası maalesef türkiyede satılmıyor inanılmaz kaliteli bir marka onu amazondan almanızı tavsiye ederim.Bir arkadaş kasa almaktan bahsetmiş sakın böyle bir hataya düşmeyin türkiyeye gönderim yapıyorlar fakat kargosu inanılmaz maliyetli oluyor türkiyedeki fiyatının 2 katına bile çıkabilirsiniz ucuza alacağım derken sakın bu hataya düşmeyin derim. kafanıza takılan sorular olursa yardımcı olabilirim. unutmadan prime üyelikte sakın satın almayın çünkü hiç bir avantajı yok.En hızlı kargo seçeneği prime üyelere ücretsiz ama türkiye kargolarında işlemiyor maalesef dizi izleme gibi avantajları var onlarda türkiyeden bağlandığınız için videoları açmıyor vpn yapmanız gerekiyor usa merkezli bir sunucu üzerinden kesinlikle gerek yok yani.

Arkadaşlar selam amazondan sayısız sipariş yapmış birisi olarak düşüncelerimi dile getirmek istedim.Öncelikle mantıklı mı elbette mantıklı ama her ürün için geçerli değil kesinlikle bazı ürünler türkiyede hakikaten daha ucuza geliyor. Özellikle ekran kartı ve psu gerçekten çok ucuza geliyor ve evga markası maalesef türkiyede satılmıyor inanılmaz kaliteli bir marka onu amazondan almanızı tavsiye ederim.Bir arkadaş kasa almaktan bahsetmiş sakın böyle bir hataya düşmeyin türkiyeye gönderim yapıyorlar fakat kargosu inanılmaz maliyetli oluyor türkiyedeki fiyatının 2 katına bile çıkabilirsiniz ucuza alacağım derken sakın bu hataya düşmeyin derim. kafanıza takılan sorular olursa yardımcı olabilirim. unutmadan prime üyelikte sakın satın almayın çünkü hiç bir avantajı yok.En hızlı kargo seçeneği prime üyelere ücretsiz ama türkiye kargolarında işlemiyor maalesef dizi izleme gibi avantajları var onlarda türkiyeden bağlandığınız için videoları açmıyor vpn yapmanız gerekiyor usa merkezli bir sunucu üzerinden kesinlikle gerek yok yani.
Evga,MSI oranla dahamı kaliteli sizce? Kasayı burdanda temin edebilirim kargo fiyatı sizin dediğiniz gibi yükseliyorsa. Ekran Kartı,İşlemci,Psu,Ram ve Soğutucuyu Amazondan temin etmeyi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı