Sea hawk 1070 alana kadar az biraz bütçe arttırıp galax 1080 alınabilir. 70 serisinde sıvı soğutma lüks kaçıyor.
Evga,MSI oranla dahamı kaliteli sizce? Kasayı burdanda temin edebilirim kargo fiyatı sizin dediğiniz gibi yükseliyorsa. Ekran Kartı,İşlemci,Psu,Ram ve Soğutucuyu Amazondan temin etmeyi düşünüyorum.Arkadaşlar selam amazondan sayısız sipariş yapmış birisi olarak düşüncelerimi dile getirmek istedim.Öncelikle mantıklı mı elbette mantıklı ama her ürün için geçerli değil kesinlikle bazı ürünler türkiyede hakikaten daha ucuza geliyor. Özellikle ekran kartı ve psu gerçekten çok ucuza geliyor ve evga markası maalesef türkiyede satılmıyor inanılmaz kaliteli bir marka onu amazondan almanızı tavsiye ederim.Bir arkadaş kasa almaktan bahsetmiş sakın böyle bir hataya düşmeyin türkiyeye gönderim yapıyorlar fakat kargosu inanılmaz maliyetli oluyor türkiyedeki fiyatının 2 katına bile çıkabilirsiniz ucuza alacağım derken sakın bu hataya düşmeyin derim. kafanıza takılan sorular olursa yardımcı olabilirim. unutmadan prime üyelikte sakın satın almayın çünkü hiç bir avantajı yok.En hızlı kargo seçeneği prime üyelere ücretsiz ama türkiye kargolarında işlemiyor maalesef dizi izleme gibi avantajları var onlarda türkiyeden bağlandığınız için videoları açmıyor vpn yapmanız gerekiyor usa merkezli bir sunucu üzerinden kesinlikle gerek yok yani.
Mantıklı aslında fakat fazla indirim yapacaklarını sanmıyorum.Amazondan alacaksanız black friday'i beklemenizi önereceğim. Ne kaldı şurada. Ciddi anlamda tasarruf edersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.