Amazon'dan stokta olmayan GTX 1080 almak

Yer
Edirne
Daha fazla  
Meslek
Gayrimenkul Satış Müdürü
Profil Kapağı
1522576706
Satıcısı Amazon yazıyor, Amazon tarafından satılır ve gönderilir bilgisi mevcut. Fiyat çok makul geldi. Şu anki Euro kuru ile 2250 civarına denk geliyor. Sizce bir terslik çıkar mı? Fakat şöyle bir durum var, stoklara ne zaman geleceği belirsiz. Daha önce bu durumda bir ürün satın alan var mı ya da gören, duyan, bilen? Henüz kartımdan ödeme çekilmedi. Şimdiden teşekkürler.

Canlı destek ya da eposta üzerinden stok için tahmini bir tarih alabiliyorsunuz.
Ücret şimdi çekilmez. Ön sipariş olmadığı sürece böyledir. Ürün stoğa girer ve size göndermeye uygun bir ürün var ise ücret kesilir, daha sonra kargo işlemleri başlatılır.

Yok mu başka bilgisi olan arkadaş?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Canlı destek ya da eposta üzerinden stok için tahmini bir tarih alabiliyorsunuz.
Ücret şimdi çekilmez. Ön sipariş olmadığı sürece böyledir. Ürün stoğa girer ve size göndermeye uygun bir ürün var ise ücret kesilir, daha sonra kargo işlemleri başlatılır.

Teşekkürler bilginiz için alınır mı sizce?

Farklı bilgi aramanızdaki sebep nedir? İşleyiş bu şekilde. Farklı bir işleyiş yaratıp söyleyemez kimse.

İşleyiş konusunda bilgiyi sizden aldım zaten, bu fiyata bu ürün alınır mı değer mi onu demek istiyorum, şu anki TR fiyatına göre oldukça uygun değil mi? Biraz tuhafıma kaçmıyor değil fakat satıcısı da Amazon'un kendisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an satış kapalı gözüküyor. Daha önceden siparişi tamamladıysanız, stok geldiğinde ücret çekilir.
Güvenilmeyecek bir durum da yok.

Hp monitör kullanıyosanız mümkünse evga almayın ekran kırpma sorunu mevcut ben sorunu çözdüm ama nasıl çözdüm bilmiyorum.

Merhaba
BenQ GL2460H var şuan. Fakat bu GPU eğer gelirse, BenQ Zowie 2k 144hz bir monitör var onu almayı düşünüyorum 2200 civarı idi fiyatı.

Bu konuyu daha erken görsem sizi uyarabilirdim, Sipariş ettiğiniz kart eğer linkteki bu 367 Euro ve "Kullanılmış" olarak listelenen kart ise büyük ihtimalle bir dolandırıcıya denk geldiniz(Umarım sipariş etmediniz). Amazon' da "lütfen şu adrese mail ile stok sorunuz" benzeri ifadeler bulunan anormal derecede düşük fiyatlı ürünlerin tamamı sizi Amazon' un kullanıcı koruma sistemi dışına çekmek için kurulan tuzaklardır. Genelde sahte fatura düzenleyerek dolandırıyor bu firmalar, ödemeyi Amazon sistemi dışına taşıdığı için de tüm tüketici haklarınızı kaybediyorsunuz.
Linkte verdiğiniz satıcının, stok durumunun sorgulanması için belirttiği mail adresi, "Scam" yani "Dolandırıcılık" için kullanılan mail adreslerinden birisi olarak listelenmiş. Bir daha ki sefere umarım daha dikkatli olursunuz.
Listing Site Scammer - shop@gmbh620.de

Bu konuyu daha erken görsem sizi uyarabilirdim, Sipariş ettiğiniz kart eğer linkteki bu 367 Euro ve "Kullanılmış" olarak listelenen kart ise büyük ihtimalle bir dolandırıcıya denk geldiniz(Umarım sipariş etmediniz). Amazon' da "lütfen şu adrese mail ile stok sorunuz" benzeri ifadeler bulunan anormal derecede düşük fiyatlı ürünlerin tamamı sizi Amazon' un kullanıcı koruma sistemi dışına çekmek için kurulan tuzaklardır. Genelde sahte fatura düzenleyerek dolandırıyor bu firmalar, ödemeyi Amazon sistemi dışına taşıdığı için de tüm tüketici haklarınızı kaybediyorsunuz.
Linkte verdiğiniz satıcının, stok durumunun sorgulanması için belirttiği mail adresi, "Scam" yani "Dolandırıcılık" için kullanılan mail adreslerinden birisi olarak listelenmiş. Bir daha ki sefere umarım daha dikkatli olursunuz.
Listing Site Scammer - shop@gmbh620.de

Katılıyorum o fiyata o kartı bulamazsın. Bize de geçmiş olsun demek düşer.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı