Amazon'dan XPG Battlecruiser almayın

• Konuyu başlatan 73083
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.120

73083

Hectopat
Arkadaşlar bilgi verme amaçlı açıyorum konuyu.

Amazon.com.tr her hafta XPG Battlecruiser'ı satışa sokuyor, stokta var gözükmesine rağmen stoklarında yok bilginiz olsun.

2 kere satın aldım 2 alışımda da stokta var gözüküyordu ama aldıktan sonra tedarik aşamasında deniyor. Taksitle falan alırsanız paranız yanar. Bilginiz olsun.

Gelir diye alma gafletine düşmeyin.

Desteğe yazın, bu durumu bir ampul aldığımda yaşadım Amazon'da, ampulün 2.5 katı para ödemesi yaptılar telafi etmek için. Taksitle alınca paraya konmazlar Dünya'nın en zengin insanının şirketinin ve Dünya'nın en büyük alışveriş sitelerinden birinin 900 TL ile kurtulacağını, 900 TL için böyle bir risk alacağını hiç sanmıyorum.

Hocam aldığınız satıcının ismine baksaydınız neden olduğunu anlardınız, yurtdışından gelen ne olduğu belli olmayan satıcı tarafından satıldığı için öyle oldu.

Hocam aldığınız satıcının ismine baksaydınız neden olduğunu anlardınız, yurtdışından gelen ne olduğu belli olmayan satıcı tarafından satıldığı için öyle oldu.
Hayır, Amazon TR gönderimli aldım 2 sinide. Ürünün yorumlarına bakarsanız zaten orada türk arkadaşlar stokta var gözüktüğünü ama aslında olmadığını söylüyorlar.

Ürün stokta var gözüküyor ama yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı