Amazon’dan yurtdışından Guitar Hero gitarı alınır mı?

Teşekkür ederim. PS 3 olan USB'li versiyon PC'de çalışıyor değil mi? @import antigravity

Bende yok o denemedim ama calisiyor diyorlar. Ama 2 tane program lazim. İsimlerini hatirlamiyorum, format attigim icin de yoklar. Reddit de filan, YouTube'da dolanman lazim.

bu ben bunu kullanmistim, ViGEmBus driver kuruyorsun, sonra bunu calistirip gitari Bluetooth ile bagliyordum, zaten ekranda cikiyordu 1 2 3 4 diye. PS3'ten de bahsediyor, ama dedigim gibi denemedim.

Son düzenleme:
Bende yok o denemedim ama calisiyor diyorlar. Ama 2 tane program lazim. İsimlerini hatirlamiyorum, format attigim icin de yoklar. Reddit de filan, YouTube'da dolanman lazim.

bu ben bunu kullanmistim, ViGEmBus driver kuruyorsun, sonra bunu calistirip gitari Bluetooth ile bagliyordum, zaten ekranda cikiyordu 1 2 3 4 diye. PS3'ten de bahsediyor, ama dedigim gibi denemedim.
Teşekkür ederim, sağ olun. Dongle’ı olduğu için sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum bende.

@import antigravity Hocam sizde de ara ara lag oluyor muydu? Bir de siz 6fret mi oynamıştınız? Bir de son olarak oynarken arada bir sekmeler açılıyor arkada onu nasıl hallederim?

Son düzenleme:
Teşekkür ederim, sağ olun. Dongle'ı olduğu için sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum bende.

@import antigravity Hocam sizde de ara ara lag oluyor muydu? Bir de siz 6fret mi oynamıştınız? Bir de son olarak oynarken arada bir sekmeler açılıyor arkada onu nasıl hallederim?

Hiç lag olmadi, 2 gitar bagladigimizda da hiç olmadi. Bizim 6fret evet. Ne sekmesi aciliyor? Clone Hero da mi sekme aciliyor?

Hiç lag olmadi, 2 gitar bagladigimizda da hiç olmadi. Bizim 6fret evet. Ne sekmesi aciliyor? Clone Hero da mi sekme aciliyor?
Hocam valla arada bir lag oluyor sanki, dediğiniz programla yaptım sürücü güncellemsi de yaptım zadig denilen uygulamayla falan. Windows'ta arka planda sekme açılıyor. + Olarak oynamak için tek yol ve çoğu kişinin kullandığı GHltarUtility uyglaması değil mi?
1751830854049.png

Hocam vallahi arada bir lag oluyor sanki, dediğiniz programla yaptım sürücü güncellemsi de yaptım zadig denilen uygulamayla falan. Windows'ta arka planda sekme açılıyor. Artı olarak oynamak için tek yol ve çoğu kişinin kullandığı GHltarUtility uyglaması değil mi?Eki Görüntüle 2529253

Belki keybindlerle alakali olabilir, oyle bir sorun yasamadik hiç. Biz hiç sorun yasamadik, ne programla ne baglantiyla ne de cloneheroda bayağı dumduz kurup muzik indirip oynamistik.

bu bunu dene bir. Ayni kod baska versiyonu.

Hocam vallahi arada bir lag oluyor sanki, dediğiniz programla yaptım sürücü güncellemsi de yaptım zadig denilen uygulamayla falan. Windows'ta arka planda sekme açılıyor. Artı olarak oynamak için tek yol ve çoğu kişinin kullandığı GHltarUtility uyglaması değil mi?Eki Görüntüle 2529253

Aynen bu.

Belki keybindlerle alakali olabilir, oyle bir sorun yasamadik hiç. Biz hiç sorun yasamadik, ne programla ne baglantiyla ne de cloneheroda bayağı dumduz kurup muzik indirip oynamistik.

bu bunu dene bir. Ayni kod baska versiyonu.
Doğrudur. Ben de bu linkten indirdim sanki 0.1.1 versiyonu. Ayrıca şarkıları indirmemi önerebileceğiniz site var mı ? Tek tek uğraşasım çok yok açıkçası :D . Oyunu her açtığınızda bu uygulamayı da açıyordunuz değil mi?

Doğrudur. Ben de bu linkten indirdim sanki 0.1.1 versiyonu. Ayrıca şarkıları indirmemi önerebileceğiniz site var mı? Tek tek uğraşasım çok yok açıkçası :D. Oyunu her açtığınızda bu uygulamayı da açıyordunuz değil mi?

Hiç hatirlamiyorum, Custom yapilmis sarkilar var oyun icin, bulmustum onlari ama zor gelmisti onlari calmak, zorluk seviyeleri fazla gelmisti. Klasikleri indirmistim, cloneheronun forumda ya da internette bir Google sheets sayfasi var, birisi butun gh sarkilarini toplamis koymus, gh live icin olanlarda sarki + video seklinde, sarki calarken arkada klip de oynuyor, keyifli onlar oneririm.

bu sanirim, o sheets. 6fret kullaniyorsan, eski sarkilarin bazilari calismiyordu, oyle aklimda kalmis.

Evet, once program, gitarlari baglayinca oyun.
Su sekme acilmasi olayi biraz keyif kacirici, belki bir tusa basiyorsun da mi aciliyor random mu aciliyor, zamanla cozulur nedeni, ben yasamadim hiçbir şey diyemiyorum o konuda.

Son düzenleme:
Hiç hatirlamiyorum, Custom yapilmis sarkilar var oyun icin, bulmustum onlari ama zor gelmisti onlari calmak, zorluk seviyeleri fazla gelmisti. Klasikleri indirmistim, cloneheronun forumda ya da internette bir Google sheets sayfasi var, birisi butun gh sarkilarini toplamis koymus, gh live icin olanlarda sarki + video seklinde, sarki calarken arkada klip de oynuyor, keyifli onlar oneririm.

bu sanirim, o sheets. 6fret kullaniyorsan, eski sarkilarin bazilari calismiyordu, oyle aklimda kalmis.

Evet, once program, gitarlari baglayinca oyun.
Su sekme acilmasi olayi biraz keyif kacirici, belki bir tusa basiyorsun da mi aciliyor random mu aciliyor, zamanla cozulur nedeni, ben yasamadim hiçbir şey diyemiyorum o konuda.
Öncelikle çok teşekkür ederim valla her yazdığıma cevap verdin. O google sheet sayfasını gordum ve Metallica versiyonu indirdim ama nasıl arka plan koyacağımı bulamadım daha (şarkıları eklemeyi öğrendim.) Valla oynarken başka clone hero bile açtığı oldu:D. Bu arada bu gitardaki whammy bar bir şeye yarıyor mu o turuncu şeyi çıkardım da?

Öncelikle çok teşekkür ederim vallahi her yazdığıma cevap verdin. O Google sheet sayfasını gordum ve Metallica versiyonu indirdim ama nasıl arka plan koyacağımı bulamadım daha (şarkıları eklemeyi öğrendim.) Vallahi oynarken başka clone Hero bile açtığı oldu:D. Bu arada bu gitardaki whammy bar bir şeye yarıyor mu o turuncu şeyi çıkardım da?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lag icin buna bakabilirsin, belki calisir, simdi aklima geldi.

Whammy yariyor da :D default olarak baska şey ayarli, fark etmissindir diye düşündüm. 6fret icin konusuyorum, default, tilt ile whemmy ters ayarliydi. Duz cizgi geliyor ya orada whammy basiyorsun, titretiyorsun, ses farkini anlarsin zaten, o tilt olarak ayarliydi. Tilt de gitarin sapini kaldirma.

Ben Hero Power'i tilt yapmisti, whammy i de oyle ayarladim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı