Amazon’dan yurtdışından Guitar Hero gitarı alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lag icin buna bakabilirsin, belki calisir, simdi aklima geldi.

Whammy yariyor da :D default olarak baska şey ayarli, fark etmissindir diye düşündüm. 6fret icin konusuyorum, default, tilt ile whemmy ters ayarliydi. Duz cizgi geliyor ya orada whammy basiyorsun, titretiyorsun, ses farkini anlarsin zaten, o tilt olarak ayarliydi. Tilt de gitarin sapini kaldirma.

Ben Hero Power'i tilt yapmisti, whammy i de oyle ayarladim.

Çok sağ ol. Arka plan değiştirme için de yardımcı olabilme şansın var mı?

Maalesef:D siyah olmasini diyorsun değil mi :D
Yok onu ugrasmadim :D gh live sarkilari keyifli gelince onlarda takildik :D videolu filan ya degisik bir hava veriyordu.
hahaha. Valla çok teşekkür ederim. Aşırı yardımcı oldun. Eğer anlamadığım bir şey olursa sorarım sana da uygunsa :)

Hahaha. Vallahi çok teşekkür ederim. Aşırı yardımcı oldun. Eğer anlamadığım bir şey olursa sorarım sana da uygunsa :)

Ne demek, yardimci olabileceksem olurum :D bu clone Hero'nun Discord'u da var, orada da muhabbet oluyor, kimisi gitarini boyuyor sekilli bir şeyler yapiyor paylasiyor, oynamak icin arkadas arayanlar da oluyor, belki ilgini ceker.

Hahaha. Vallahi çok teşekkür ederim. Aşırı yardımcı oldun. Eğer anlamadığım bir şey olursa sorarım sana da uygunsa :)

Bu fortnite filan diyordun, onda calisti mi?

Ne demek, yardimci olabileceksem olurum :D bu clone Hero'nun Discord'u da var, orada da muhabbet oluyor, kimisi gitarini boyuyor sekilli bir şeyler yapiyor paylasiyor, oynamak icin arkadas arayanlar da oluyor, belki ilgini ceker.

Bu fortnite filan diyordun, onda calisti mi?
Valla ona denemedim daha clone hero oldukça sarıyor :D ama deneyip çalışıp çalışmadığını yazarım yarın falan.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı