Amazon'un Boş Kutu Göndermesi

Gerçekten üzüldüm en kısa sürede lehinize sonuçlanır inşallah. Son durum nedir?
Pts import bölümü ile temasa geçtim. Hem gönderici hemde yurtici kargo ile temasa geçtiklerini söylediler. Fakat kargoyu teslim alırken kontrol etmem gerektiğini hatırlattılar. Evet doğru ama annem nereden bilsin. Onu da bırakın ben nereden bilebilirim.

Kargoyu alırken kesinlikle kontrol etmek lazım. Çoğumuz etmiyoruz buna ben de dahilim ama böyle durumlarda da malesef başımız ağrıyor. İyki Amazon eğer bizim firmalar olsa kesin siz suçlusunuz biz ürünü gönderdik der sıyrılırlardı.

Hocam Amazon'da kabul etmiyor , siyriliyor bu kez.

Bence kestirip atmamaları olumlu denebilir. Kargo firması ile iletişime geçtiklerinde az çok durum belli olacaktır.

Kargoyu kontrol ettirmiyorlar ki, imza atmadan açtırmıyorlar. Ee nasıl kontrol edip işi sağlama alacağız o zaman ?

İmzayı atıyorsunuz ve kuryeye bir saniye diyorsunuz kutuyu onun eşliğinde açıyorsunuz?

Öncelikle geçmiş olsun. Ben gelen her kargoyu video çekerek açıyorum. Herhangi bir durumda en azından elimde kanıt oluyor. İnşallah zararınız en kısa zamanda karşılanır.

Asıl mesele imzayı atmadan açabilmek. Teslim aldığını kabul ediyorsun o imza da, adam tabi kaçıp gidiyor alır almaz imzayı.
Gitmiyor hocam durduruyorsunuz böyle bir yöntem var. İnternetten telefon alan arkadaşım vardı adamın önünde açtı aleti hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…