Amazon'un Boş Kutu Göndermesi

Gitmiyor hocam durduruyorsunuz böyle bir yöntem var. İnternetten telefon alan arkadaşım vardı adamın önünde açtı aleti hatta

İmza attıktan sonra tutanak tutuluyorsa iyi. Genel de kaçıyor bu tipler arkasına bile bakmadan sonuçta burası Türkiye.

Kargo Amazon'dan gönderildiği gibi kapalı ve etiketli geldi mi? Amazon'un boş kutu yollaması imkansız gibi. Gümrük işlemleri sırasında kötü niyetli kişiler tarafından çalınmış olabilir. Teslim alan imza atmış mı? Kurye bırakıp kaçtı ise sizin aldığınızı ispatlayamaz.

Polis raporu istedi amazon. Karakola gittim ama derdimi anlatamadım. Bir sürü soru vs. Baktım is yokusa gidiyor bıraktım. Zaten artık yurtdisi alisveris gibi bir derdimiz de kalmadı:) malum düştükçe düşüyor gumruksuz alış veriş ücreti.
Evet maalesef. Artık yurt dışı ürünleri almak lüks hale geliyor.
Çok üzüldüğüm yaşadığınıza. Peki sizin kanaatiniz nedir, bu durum ile ilgili? Benim düşüncem teslim eden kargo firmasında bir şeyler döndüğü.

Amazondan Yurt dışından ürün aldığımda Ups, DHL ya da "Kolay gelsin" gibi firmalar teslim ediyor artık. Muhtemelen böyle şeyler çok yaşandı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı