Amazon'un eski kalitesi kalmadı

382019

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
13
TPLink UB500 satın almıştım Amazon.com.tr satıcısından, ucu yamuk ve ezik geldi. Amazon'a yazdım, ürünü size göndereyim, ürünü değişin diyorum, olmaz maalesef falan diyorlar. İade olur diyorlar, iade edip tekrar alsam ürüne zam gelmiş, o da mümkün değil. Neden değişim olmaz diye soruyorum, yüzüme kapatıyorlar sohbeti. şaka gibi resmen

Kısacası al şu kusurlu ürünü kullan demek istiyorlar, bu olayın başka açıklaması yok. Bu olayı geçtim aynısını bir kez daha yaşadım şu konuda:

Çevremde de bu sorunu yaşayanlar var Amazon'da. Amazon'un o iyi müşteri desteği artık maalesef bitmiş. Eski kalitesinin kalmadığını düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Dalga geçmeye de devam ediyorlar resmen

1 yıldız verince değerlendirme de gönderilemedi. Sorun üstüne sorun, gerçekten süper bir platform bu Amazon ya

Son düzenleme:
Hocam bende bir sorun yaşadım şöyle kupon kullanmak için tıklayın diyordu kocaman 120 TL bende tıkladık kod al kısmına bir baktım 7 gün süresi varmış üstüne Amazon satıcılarında geçerliymiş. Yanlışlık oldu diyorum 7 gün içerisinde kullanmanız gerek diyorlar. Prime müşterisi olmama rağmen kargo 1 haftada geldi başka yerden ürün aldım İstanbul Sancaktepe'den 2 günde geldi. Doğuda yaşıyorum.

Geçmiş olsun. Bu tür durumlarda konuştuğunuz müşteri temsilcisi de önemli. Sesli olarak bağlanıp durumu açıklayın sonrasında iade etmenizi söyleyecekler büyük ihtimalle, siz de ürünün fiyatının arttığını sizin kuponla beraber "x" fiyata aldığınızı söyleyin. Benzer bir şey yaşadığımda ürünü bana tekrar aldırmışlardı ve yeni ürün üzerinden aradaki ödediğim fark kadar iade yapılmıştı. Açıklayabilmişimdir umarım.

Bana da attığım konuda öyle yaptırdılar. Sonra kararlarından vazgeçtiler. Mail geldi aradaki fark iadesi hakkında, Mail'de aradaki farkı da iade edemeyeceklerini falan belirttiler

Müşteri hizmetleri ne kadar dandikleşse de amazon hala tüm e ticaret sitelerinden açık ara farkla önde.
Bugün saat 10'da aynı gün teslimat olarak aldığım sipariş şu anda yarın teslimat edilecek görünüyor. Canlı destek böyle gecikmeler her zaman olabilir falan diyor. O zaman bana bu durumu bildirseydiniz bari en azından? Hani deseydiniz yoğunluk var o var şu var vb. Aynı gün teslimat ürün alıyorsun ertesi gün geliyor Sorun üstüne sorun... Amazon açık ara önde falan değil.

Hepsiburada mesela hız olarak çok daha önde. Gece 3'de aldığın sipariş sabah 10'da geliyor.

Şansınıza öyle denk gelmiş demek ki. Genel olarak baktığımızda hala Amazon açık ara önde.

Ne konuda önde mesela Müşterileri mağdur etmekte, hasarlı ve iade ürünü göndermekte falan mı?
Hiç kimsenin yapmadığı 30 gün iade ve değişim garantisi sunuyor zaten. Hasarlı geldiyse neden iade veya değişim talep etmiyorsunuz?

30 gün iade garantisi. Prime. Hızlı teslimat. Kullanışlı olması. Müşteri odaklı politikaları. Satıcı Amazon ise ürünleri fiyat açısından çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…