Amazon'un ilk alışverişte kargo ücreti almaması

Sırf bunu sormak için kaydoldum. İninal kartımla birazdan para yükleyip almayı düşünüyorum kulaklığı kaç para yüklemeliyim uğraştırmaması için? Ayrıca destekle iletişime nasıl geçtin?

Razer Kraken PRO alacaksanız 55$ şuan indirimde. Kargo ücretini hallederseniz 140 TL yeterli olacaktır.
Şunu da belirteyim sipariş vermeden önce destek ile iletişime geçip halletmelisin mağdur olmaman için.

Amazon anasayfasından yukarıdaki seçeneklerden "Help" tıklayınız. Açılan sayfada "Need More Help?" sekmesine gelip "Contact Us" tıklarsanız ulaşabilirsiniz.
upload_2015-1-3_19-6-50.png

Ne demeliyim ki? birazdan kulaklık alıcam kargo ücreti pahalı geldi falan desem kulaklığı satın aldığımda nasıl kargoyu bedava yapacak orasını anlayamadım.

İlk alışverişin olduğunu, kargo ücretinin çok fazla olduğunu ve bunun bir hediye olduğunu söyleyeceksin. Kabul ettiklerinde siparişi vermeni ve sipariş numaranı ona iletmeni isteyecek.
Sipariş numarasını ona attığında kargo ücretini fiyattan düşecek.

Diyelim 1000$'lık 6-7 parçadan oluşan birşeyler aldık. Otomatik zaten gümrükten geçemiyor. Geçmesi için ne kadar ödememiz gerekir ?

Kargoyu bedava yapamayacağını ama fiyatta indirim yapacağını söyledi. $44.19 + kargo ne kadar yapıyor ortalama?

Son düzenleyen: Moderatör:
Söyledim ama zaten size ayrıcalık yapıyorum yapabileceğim bu kadar falan dedi. $44 103 lira yapıyor kargoyla birlikte 150 yüklesem yeter gibi gözüküyor. İyi midir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı