Amcam bana "sende göz var" dedi

Geogere

Picopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm.
1 saat önce kuzenimi görmek icin amcam gile gittim aynı binada oturuyoruz bu arada.
Kapıyı açtım amcam kapıyı kapat içeri ısınsın klima açık dedi bende kapıyı kapattım sadece şunu dedim "ooo bu sicakta klima mı açılır".
Der demez amcam bağırdı yok işte sende göz var senin yüzünden bu ay bir sürü masraf ettim telefonum kırıldı oğlumun (kuzenimin) tableti kırıldı falan vb konuştu ama bağırarak konuştu.
Ve benim kalbim acayip şekilde kırıldı.
Amcama yeni araba aldığı için double ekran teyp almıştım.
Evlerinde internet yoktu Access Point alarak internetin güçlendirmesini yaptım ama bütün iyilikler boşaymış. Sizce ne yapmalıyım? İyilik yaparak kötülük mu yaptım ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm.
1 saat önce kuzenimi görmek icin amcam gile gittim aynı binada oturuyoruz bu arada.
Kapıyı açtım amcam kapıyı kapat içeri ısınsın klima açık dedi bende kapıyı kapattım sadece şunu dedim "ooo bu sicakta klima mı açılır".
Der demez amcam bağırdı yok işte sende göz var senin yüzünden bu ay bir sürü masraf ettim telefonum kırıldı oğlumun (kuzenimin) tableti kırıldı falan vb konuştu ama bağırarak konuştu.
Evlerinde internet yoktu Access Point alarak internetin güçlendirmesini yaptım ama bütün iyilikler boşaymış. Sizce ne yapmalıyım? İyilik yaparak kötülük mu yaptım ne yapmalıyım?

Laptop standan düşüp fareyi parçaladı hocam harbiden sizde göz var ama görmeniz gerekmiyor varlığınız yetiyor.

Selamünaleyküm.
Muhtemelen kötü bir olayın üzerine oldu, ondan öyle tepki verdi. Bu arada senin yüzünden tabletim(kil tablet)uçup yere düştü ve kırıldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı