Çözüldü AMD 1.91 GHz işlemci ve Windows XP sistemde mouse takılma sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DenizzM

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. WinXP 32bit işletim sistemi yüklü bilgisayarımda kablosuz, usbli ve PS2 girişli olmak üzere farklı mouselar ile deneme yaptım ancak hepsinde de tutukluk sorunu yaşadım. Sizce neden kaynaklanıyor olabilir?
Ram: 2GB
İşlemci: AMD Processor 1.91 GHz

Arkadaşlar sizden ricam bir de sistemin özellikleriyle dalga geçmek yerine yapıcı yorumlarda bulunmanız. Bu makine benim iş ihtiyaçlarımı asgari düzeyde de olsa karşılıyor. Ancak son birkaç gündür bu sorunu yaşamaya başladım yoksa bir sıkıntısı yoktu

@daghanx hayır değil zaten deneme yaparken altında ped bulunduruyorum

Sorun büyük ihtimalle işlemcidedir. Kaç yıldır kullandığını bilmemekle beraber ömrünü doldurmuş sanırım. Ancak birden bire olması ilginç. o_O

Aynı sorun bende de var masa ahşap, pad yok :D Bir anda donup en fazla 3-4 saniye sonra geliyor. Ayrıca kimsenin sisteminiz ile dalga geçmeye hakkı yok ve olmamalı bence.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı