AMD 23.10.1 sürücüsü stabil mi?

Aynen bende de, galiba kalıcı bir sorun oluştu. 23.5.2'de olmama rağmen.
1697103586753.png

23.8.2 sürümünde işlemci kullanımı normalde dönüyor.
Fakat FPS Droplarına bir çare bulamıyorum... Yardımcı olabilecek birisi var mı?

Eki Görüntüle 1974659

23.8.2 sürümünde işlemci kullanımı normalde dönüyor.
Fakat FPS Droplarına bir çare bulamıyorum... Yardımcı olabilecek birisi var mı?

Çok fazla drop yemektense, işlemci kullanımının normalden biraz daha yüksek olmasını tercih ederdim şahsen. Tabi senin bileceğin iş.

Çok fazla drop yemektense, işlemci kullanımının normalden biraz daha yüksek olmasını tercih ederdim şahsen. Tabi senin bileceğin iş.
Hocam FPS drop yine düzelmiyo ki üstüne işlemci kullanımıda atıyor :D %100 işlemci kullanımı oluyor ekran kartı %75'lerde ve FPS düş çık yapıyor. FPS konusunda maalesef değişen birşey olmuyor.

23.8.2 sürümünde Spider-Man Remastered
1697103960501.png

Hocam FPS drop yine düzelmiyo ki üstüne işlemci kullanımıda atıyor :D %100 işlemci kullanımı oluyor ekran kartı %75'lerde ve FPS düş çık yapıyor. FPS konusunda maalesef değişen birşey olmuyor.

23.8.2 sürümünde Spider-Man Remastered
Eki Görüntüle 1974665
İşlemci kullanımı %100'e gelince darboğaz oluyor ve FPS dropları oluyor. İşlemcin düşük kalıyor anlayacağın.

İşlemci kullanımı %100'e gelince darboğaz oluyor ve FPS dropları oluyor. İşlemcin düşük kalıyor anlayacağın.
Hocam 12400F rahatlıkla RX6750XT'yi besleyebilen bir kart. Düşük kalma gibi ihtimal yok diye düşünüyorum. Recep Baltaş abimizin sistemi. Youtube'da sistemin videosu var. 23.8.2 sürümünden sonra olan bir durum bu işlemci yüzdesi. FPS droplar da 23.9.2 sürücüsünün gelmesiyle biranda başladı. 23.9.1 ve üstünü yüklediğimde işlemci kullanımı anormal şekilde uçuyor. FPS droplar oluyor. Şuanda da oluyor ama işlemci kullanımı çok garip

AFMF destekli sürümde işlemci kullanımında bir fark yok RX 6800 için, işlemci R5 5600 fakat FPS 2 katına çıkmasına rağmen akıcılıkta herhangi bir fark yok. Yani sadece rakamsal olarak FPS'nin 2 katına çıktığını görüyorsunuz. Sıkıntısız kullandığım 23.8.1 sürümü vardı ona döndüm.

Çok büyük bir özellik gelmediği sürece, kendiniz rahat ettiğiniz sürücüde kalın. Sizin yeni sürücüye geçmeniz geliştirici için iyi sizin için kötü olabilir. Her gelen güncelleme bir öncekinin hatasını çözse bile, yeni hatalar çıkarabilir.

Çok büyük bir özellik gelmediği sürece, kendiniz rahat ettiğiniz sürücüde kalın. Sizin yeni sürücüye geçmeniz geliştirici için iyi sizin için kötü olabilir.
İşte sorunda orada işte. Şuan 23.8.2 sürümünde sistem rahat işlemci kullanımı iyi fakat FPS drop yaşıyorum. 23.9.2 güncellemesi ile birlikte biranda başlayan FPS drop var ve sürüm değiştirmem vs. hiç fark etmiyor. Sistemi stress test attım her şeyi denedim FPS drop çözüm bulamadım :(

İşte sorunda orada işte. Şu an 23.8.2 sürümünde sistem rahat işlemci kullanımı iyi fakat FPS düşmesi yaşıyorum. 23.9.2 güncellemesi ile birlikte bir anda başlayan FPS düşmesi var ve sürüm değiştirmem vs. hiç fark etmiyor. Sistemi stress test attım her şeyi denedim FPS düşmesi çözüm bulamadım :(

Vallahi hocam
Bunun sebebini sürücü yapabilir ama, bunun sebebi her şey de olabilir. Ben mesela; masaüstüne gelince bir anda donmalar başlamıştı temiz kurulum yaptım falan bazı şeyler düzeldi.

23.30.01.02 sürücüsü teknolojiyi denemek için yapılmış. Zaten yanında "Technical preview driver for AMD fluid motion frames." yazıyor. Oyunlar için optimize edilmemiş, ham bir sürücü, o yüzden bu sürücüyü sürekli kullanmaya çalışmayın, WHQL sürücüleri kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı