AMD 23.7.1'i deneyen var mı?

lusie

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni 23.7.1'i denediniz mi ben birkaç yerde okuduğumda sorunlu olduğunu söylediler bende bundan dolayı geçmedim. Sizce geçmeli miyim? 23.5.2'de hiçbir sorun yaşamadım.

Çıktığı günden beri kullanıyorum. Sorun yaşamadım. Her çıkan güncellemeyi direkt yüklerim. Hiçbirinde de sorun yaşamadım. Bence biraz abartıyor insanlar. Sürücü güncellemesinden sonra oyunlar birkaç gün takılabilir. Yeni sürücüyü yükleyip "oyun takılıyor, sürücü bozuk" diyen çok insan var.

2-3 gündür bu sürümdeyim, olumsuz bir durum yaşamadım.

Dosya Ekleri

• dsfsfdsfs.png
    dsfsfdsfs.png
    15,5 KB · Görüntüleme: 87
Arkadaşlar yeni 23.7.1'i denediniz mi ben birkaç yerde okuduğumda sorunlu olduğunu söylediler bende bundan dolayı geçmedim. Sizce geçmeli miyim? 23.5.2'de hiçbir sorun yaşamadım.

Ben kullanıyorum. Bir problem yasamadim. Radeon Software daha akici.

En sorunlu kartlardan olan Rx 570'i kullanıyorum ve denedim. Şu anlık sadece bilgisayar boştayken bir çökme oldu onu da bildirdim. Oyun oynarken hiç çökme yaşamadım, yeni olan sürücülere göre en iyisi benim kartıma göre.

Bende yeni ekran kartı aldım, rx570. Bende bir güncelleme yaptım sanırım bu, umarım sorun olmaz.

Çıktığı günden beri kullanıyorum. Sorun yaşamadım. Her çıkan güncellemeyi direkt yüklerim. Hiçbirinde de sorun yaşamadım. Bence biraz abartıyor insanlar. Sürücü güncellemesinden sonra oyunlar birkaç gün takılabilir. Yeni sürücüyü yükleyip "oyun takılıyor, sürücü bozuk" diyen çok insan var.
Tamamdır hocam indirip deneyeceğim yardımlarınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı