AMD 24.10.1 güncellemesi sorunlu mu?

ben de hiç bilgiler silinmedi aygıt yöneticisinden ekran kartını devre dışı bırak tekrar aktif et dediğim de geri geliyor her şey ancak sorunlar yaşanmaya devam ediyor. 1660s kullanmıştım evvelden çok memnun kalmıştım
6700xt marka ne hocam. Siyah ekranda iken nasıl aygıt yöneticisini açıyorsunuz ?

6700xt marka ne hocam. Siyah ekranda iken nasıl aygıt yöneticisini açıyorsunuz ?
asus dual 6700xt. ekran gidiyor kasa çalışmaya devam ediyor. res atıyorum masaüstüne gelince öyle girebiliyorum ama bugün ram değiştirdim pc kapanma sorunu çözüldü gibi ancak yırtılmalar droplar hala fazlasıyla devam ediyor

Peki beklesem sorunu düzeltirler mi kaç ayda bir güncelleme geliyor onu da bilmiyormm pek

Bende 6700XT kartına sahibim 21.9.1 sürümde hiç sorun yaşamadım 10.1 sürümü indirmedim hiçbir sonraki güncellemeyi bekliyoırum muhtemelen ya yılbaşı ya da aralık oratsında gelir

Ne yani bayağı bildiğiniz bilgisayarda ki tüm bilgileri sıfırlıyor musunuz? Hocam bu ölüm gibi bir şey değil mi? Bu tür sorunlar çok yaşanıyor mu AMD'de? Ben 4 buçuk yıldır GTX1660 Ti kullanıyorum daha kullandığım sürümün adını bilmem.

NVIDIA'nın App uygulaması o kadar iyi değil çünkü kolaylık estetik işlevsellik ayrıntı vs olarak AMD yazılımı cok güzel ama işte sorunlar nedeniyle uğraştırıyor zaten NVIDIA gibi sorunsuz App uygulaması olsa bu standartta NVIDIA şuankinden de az tercih edilir

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı