krylcuts Decapat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #1 AMD yazılımı yükledim.24.7.1 sürümüne geçtim ancak bir önceki sürümde performans kısmı varken bu sürümde performans kısmını bulamıyorum.
AMD yazılımı yükledim.24.7.1 sürümüne geçtim ancak bir önceki sürümde performans kısmı varken bu sürümde performans kısmını bulamıyorum.
Çözüm P P pedro31 1 Ağustos 2024 krylcuts dedi: Sürümünün 24.7.1 olduğuna emin misin dostum. Oyun kısmı yok ki. Yüklerken minimal olarak mı yükledin? Bende minimal indirdim çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet, 24.7.1 krylcuts dedi: Full olarak mı indirmem lazım. Genişletmek için tıkla... Tabii ki Full olarak yüklemen lazım, minimal seçimde çok az özellik var, performans kısmının gözükmemesi de o yüzdendir muhtemelen.
krylcuts dedi: Sürümünün 24.7.1 olduğuna emin misin dostum. Oyun kısmı yok ki. Yüklerken minimal olarak mı yükledin? Bende minimal indirdim çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet, 24.7.1 krylcuts dedi: Full olarak mı indirmem lazım. Genişletmek için tıkla... Tabii ki Full olarak yüklemen lazım, minimal seçimde çok az özellik var, performans kısmının gözükmemesi de o yüzdendir muhtemelen.
KS KS krylcuts Decapat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #11 özgürrrrv dedi: özgürrrrv dedi: DDU ile silip tekrar kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... full olarakmı indirmem lazım Artı 0 Eksi
özgürrrrv dedi: özgürrrrv dedi: DDU ile silip tekrar kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... full olarakmı indirmem lazım
P pedro31 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #12 krylcuts dedi: Sürümünün 24.7.1 olduğuna emin misin dostum. Oyun kısmı yok ki. Yüklerken minimal olarak mı yükledin? Bende minimal indirdim çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet, 24.7.1 krylcuts dedi: Full olarak mı indirmem lazım. Genişletmek için tıkla... Tabii ki Full olarak yüklemen lazım, minimal seçimde çok az özellik var, performans kısmının gözükmemesi de o yüzdendir muhtemelen. Dosya Ekleri amd2.png 216,9 KB · Görüntüleme: 24 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
krylcuts dedi: Sürümünün 24.7.1 olduğuna emin misin dostum. Oyun kısmı yok ki. Yüklerken minimal olarak mı yükledin? Bende minimal indirdim çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet, 24.7.1 krylcuts dedi: Full olarak mı indirmem lazım. Genişletmek için tıkla... Tabii ki Full olarak yüklemen lazım, minimal seçimde çok az özellik var, performans kısmının gözükmemesi de o yüzdendir muhtemelen.